Gazonmaaiers
Eindeloos tuinieren met hybride gazonmaaiersEen compleet nieuwe generatie hybride gazonmaaiers van WOLF-Garten combineert de voordelen van vele maaisystemen in zich. De relatieve stilte en kracht van elektrisch maaien, de vrijheid van snoerloos werken en de milieuvriendelijkheid van het gebruik van een Lithium-Ionen-accu zijn verenigd in een serie van drie Hybrid Power gazonmaaiers. En als de accu leeg maar het werk onverhoopt nog niet klaar is, kan de accu worden vervangen door een volle, of kan de stekker in het stopcontact om mét snoer gewoon door te gaan.

  • De Hybrid Power gazonmaaiers van WOLF-Garten vormen het eerste maaierconcept dat de vrijheid van een accumotor combineert met de kracht en duurzaamheid van een elektromotor.
  • De maaier kan – afhankelijk van het gazon en de hoogte van het gras – 150 tot 300 m2 gazon per accu maaien.
Een unieke besturingschip (de Power Controller) regelt intussen alles wat de maaier nodig heeft, zoals stabiele toerentallen, temperatuurcontrole, blokkeerbeveiliging en automatische omschakeling van accu- naar netvoeding.
De snoerloze kracht wordt geleverd door een sterke Lithium-Ionen-accu. Deze is zeer duurzaam en milieuvriendelijk, heeft geen last van het zogeheten ‘memory-effect’ en kent nauwelijks zelfontlading. De geïntegreerde oplader in de gazonmaaier zorgt ervoor dat de accu in minder dan 1,5 uur weer compleet is opgeladen, terwijl de maaier met netstroom intussen gewoon gebruikt kan worden.

De hybride gazonmaaiers van WOLF-Garten zijn vanaf april 2008 verkrijgbaar bij de tuinspeciaalzaak.

Bron: Persbericht WOLF Garten Maart 2008.


Woonwebsite Disclaimer