Isotechniek

Isoleren = geld besparen

Wilt u het maximale uit uw woning halen? Dan is het isoleren van uw huis een goede investering. Het levert u niet alleen een financieel voordeel op, maar het zorgt ook voor een beter leefklimaat in uw woning. Daarnaast neemt de waarde van uw woning toe en zijn goed geïsoleerde huizen meer in trek op de huizenmarkt. De verkoop verloopt makkelijker, omdat toekomstige kopers direct zullen zien hoe energie-efficiënt uw huis is.

Allround isolatiespecialist

Isotechniek biedt een breed aanbod voor dak- , spuw- en vloerisolatie en is al bijna 30 jaar dé allround isolatiespecialist. Zij voorzien u van een objectief advies dat de oplossing kan bieden voor uw isolatieprobleem. Deze wordt precies afgestemd op uw specifieke situatie. Isotechniek is tevens erg snel. Uw woning kan in de meeste gevallen in één dag worden geïsoleerd. Het is daarnaast ook mogelijk om in het geval van uw zolder, een mooie afwerking te realiseren waardoor behangen of schilderen overbodig is.

Besparingen

Met isoleren bespaart u per jaar al snel tot 10 m3 gas per geïsoleerde m2. Dit houdt in dat u vaak binnen enkele jaren uw investering kan terugverdienen. Een gemiddelde woning bespaart ongeveer €1500 per jaar. Indien de gasprijs stijgt, loopt dit nog verder op. Isotechniek komt u hierbij tegemoet en biedt u een aantrekkelijk financieringsaanbod. De rente die u hierover betaalt is fiscaal aftrekbaar.

EPS isoparels

De vakmensen van Isotechniek gebruiken een speciaal middel voor spouwmuurisolatie, de EPS isoparels. Deze parels worden in voegen geboorde gaten aangebracht en vormen een duurzame isolatie, zodra ze vermengd zijn met lijm. Nadat de gaten in de juiste kleur zijn gedicht, is er bovendien niets meer van te zien. Spouwmuurisolatie op deze manier, is één van de meest rendabele isolatieoplossingen.

BTW voor isolatie verlaagd

Sinds 1 juli 2009 is het BTW-tarief voor isolatie verlaagd van 19 procent naar 6 procent. Het verlaagde tarief geldt zowel voor dak-, muur- als vloerisolatie voor woningen die ouder dan twee jaar zijn. Het wordt hierdoor nog aantrekkelijker om uw woning te isoleren!

Gratis isolatieadvies aan huis

Wilt u ook geld besparen door middel van isolatie? Vraag dan nu meer informatie of een offerte aan. Woonwebsite helpt u graag bij het vinden van de beste oplossing in uw situatie. Via Woonwebsite kunt u GRATIS en geheel vrijblijvend een isolatie advies aanvragen door onderstaande gegevens in te vullen. Een isolatiespecialist komt dat ter plekke kijken wat de beste isolatie oplossingen zijn. Dit kan in geheel Nederland. Alleen aanvragen met telefoonnummer kunnen in behandeling worden genomen.

Woonwebsite Disclaimer

Aanhef: * m / v
Uw Voorletter(s):   
Uw Achternaam: *
Straat: *
Huisnummer: * Toevoeging:
Postcode: *
Plaats: *
Telefoon:    
Telefoon Overdag:    
E-mail: *
Welke isolatiewerkzaamheden wilt u laten uitvoeren:
Wanneer wilt de werkzaamheden laten uitvoeren:
Wanneer bent u het beste bereikbaar het maken van een afsprak:
Vragen en opmerkingen:
* = verplicht veld