Kamer splitsen


Kamer splitsen

Heeft u een grote woonkamer, slaapkamer of zolder? En wilt u deze kamer splitsen in meerdere ruimtes? Woonwebsite heeft een aantal handige tips voor u op een rijtje gezet. Ga direct zelf aan de slag en splits uw kamer!

Kamer en suite

Het splitsen van de woonkamer is niet alleen erg sfeervol, maar ook praktisch. Maak van uw grote, ruime woonkamer een kamer-en-suite met mooie schuifdeuren of een omkasting. Zo creëert u bijv. een gedeelte om zelf te ontspannen en een deel waar de kinderen zich kunnen vermaken. Een kamer-en-suite is een gezellige en mooie verrijking voor iedere woonkamer en de kamer wordt zo eenvoudig opgesplitst.

Creatieve oplossingen

Wilt u graag van uw slaapkamer of zolder 2 kamers maken? Laat dan uw creativiteit de vrije loop. Wat dacht u van het plaatsen van een kastenwand, een roomdivider, planten, gordijnen of een kamerscherm ? Ook kunt u ervoor kiezen om een tussenwand te plaatsen met behulp van gipsplaten. Een kamer splitsen heeft niet alleen als voordeel dat u een extra ruimte creëert, het is vaak ook voordelig voor de verkoop van uw woning.

Aanbiedingen kamerscherm


Kamerscherm zwart
Dit handige en strakke kamerscherm is voorzien van 3 panelen. Het scherm is gemaakt van fijn gevlochten riet. Geschikt voor diverse ruimtes.

Klik hier voor meer informatie »Gerelateerde informatie
- Kamers en ruimtes »
- Roomdivider »
- Kamers en suite »

Kamer Splitsen | Ruimte Opsplitsen | Informatie | Tips