Quickstep Laminaat


Informatie Quickstep Laminaat

Quickstep laminaat is voorzien van een uniek kliksysteem. Verder is het als volgt opgebouwd:

Laag 1 - De beschermende toplaag of overlay. Deze speciaal ontwikkelde transparante laag, ook overlay genoemd, met een specifieke cellulose-samenstelling en met melamine hars geimpregneerd, zorgt voor een zeer hoge slijtweerstand. Dankzij de hoge transparantie van de overlay is de onderliggende laag perfect zichtbaar.

Laag 2 - De dessinlaag. Deze met hars geimpregneerde laag is bedrukt met allerlei motieven.

Laag 3 - De watervast verlijmde HDF basisplaat. Deze HDF is van uitzonderlijk hoge densiteit (850 kg/m³) en is watervast verlijmd, wat haar een relatief vochtbestendig karakter geeft.

Laag 4 - De melamine onderlaag. Deze met hars geimpregneerde tegenlaag bestaat eveneens uit melamine en zorgt voor een vochtwerende onderzijde van de vloer. Ze zorgt bovendien voor het uitbalanceren van Quick-Step Uniclic panelen. Deze laag garandeert de rechtheid van de panelen.

Assortiment Quickstep Laminaat

Quickstep heeft 4 soorten laminaat, alle van uitzonderlijke kwaliteit. Deze soorten hebben allemaal een grote verscheidenheid aan decoren.

Quickstep Laminaat 700 klassiek
In het Classic gamma vindt u de combinatie van grote afwisseling in kleur en stijl, natuurlijke sfeer, functionaliteit en kwaliteit. De één-, twee- of drieplankdessins vormen de basis voor een bewust en eigentijds duurzaam interieur. Uitgeroepen tot Beste Koop door de Consumentenbond in de Consumentengids van november 2005.
Meer informatie en offerte aanvragen »