Massagestoel - Informatie en Voorbeelden


Wat is een massagestoel?

Voor wie is een massagestoel geschikt?

Heb je regelmatig vastzittende spieren of moeite met ontspannen? Een massagestoel kan dan uitkomst bieden! Een goede massagestoel zorgt voor een mechanische massage van nek, rug en bilspieren en soms ook de benen. Los van het losmaken van spieren die vastzitten, heeft een goed werkende massagestoel ook een ontspannende werking. Je bent hierdoor beter en sneller in staat om te herstellen van lichamelijke inspanning. Mensen met fysieke klachten, (top)sporters, maar ook mensen met een intensieve en stressvolle baan, kunnen veel baat hebben bij een massagestoel. Bij een kwalitatief hoogwaardige massagestoel is het zelfs mogelijk dat je deze precies op je eigen gewenste massage-intensiteit kunt instellen.

De masserende werking heeft in veel gevallen een positief effect bij nek- en rugklachten. Een bijkomend voordeel is dat een goed ingestelde massagestoel voor een verbeterde doorbloeding zorgt, waardoor veel lichamelijke klachten kunnen verminderen.

Mensen met fysieke klachten, (top)sporters, maar ook mensen met een intensieve en stressvolle baan, kunnen baat hebben bij een massagestoel. De masserende werking heeft in veel gevallen een positief effect bij nek- en rugklachten. Als is het maar omdat de masserende werking helpt bij het ontspannen. Een bijkomend voordeel is dat een goed ingestelde massagestoel voor een verbeterde doorbloeding zorgt, waardoor lichamelijke klachten kunnen verminderen.

LET OP: Hou er wel rekening mee dat het effect van een massagestoel voor iedereen anders is en win daarom advies in bij je huisarts of fysiotherapeut of het in jouw geval goed is om gebruik te gaan maken van een massagestoel.

Gerelateerde Informatie:
- Design Fauteuil »
- Barok Fauteuil »