Metallicverf


Metallicverf | Verfsoorten

Wat is metallic verf?

Metallic Verf voorziet uw muren van een bijzondere kleur! Wilt u uw muren voorzien van een nieuwe verflaag en hiermee een bijzondere sfeer in uw woning creëren? Dan is metallic verf wellicht iets voor u!

Metallic verf bevat kleine deeltjes die licht reflecteren. Hierdoor krijgt de oppervlakte die met de verf bestreken wordt, een zeer frisse en lichte uitstraling. Het mooiste effect krijgt u wanneer u een oppervlak verft waar veel natuurlijk buitenlicht op valt. Maar ook kunstlicht kan een mooie - bijna sprookjesachtige - sfeer creëren.

Toepassingen metallic verf lak

Metallic verf of lak is uitermate geschikt voor de kinderkamer. Bewerkte meubels of muren zorgen voor een zeer speciale sfeer, in het bijzonder wanneer u de metallic verf over een laag structuurverf aanbrengt. Ook uw eigen woon- of slaapkamer kunt u een extra en bijzondere uitstraling geven door metallicverf te gebruiken.

Metallic verf is op bijna alle soorten ondergrond aan te brengen. Van hout tot metaal en van kunststof tot gips en pleisterwerk. Soms is het wel aan te bevelen een speciale onderlaag aan te brengen om de verf goed en duurzaam te laten hechten.


Aanbiedingen voor metallic verf

Bent u op zoek naar metallic verf of een ander soort verf? Bekijk dan onderstaande aanbieders voor actuele aanbiedingen. Laat u informeren door de vele mogelijkheden...