Mini Opslag


Mini Opslag

Moet u tijdelijk uw meubels of spullen bergen, maar heeft u niet een grote opslagruimte of container nodig? Kies dan voor een mini opslag. Mini opslagruimtes zijn al te huur vanaf 1 kubieke meter (ongeveer 20 verhuisdozen). Ideaal voor wanneer u weinig spullen hoeft op te slaan, zoals (bedrijfs)goederen, archief, beursmateriaal of inboedel.

Wat kunt u opslaan?

U kunt vrijwel alles opslaan in een opslagruimte, met uitzondering van verboden goederen en levende dieren. De opslagruimtes zijn in verschillende afmeting leverbaar. De temperatuur van de opslagruimtes komt niet onder de 6 graden en zijn 24 uur per dag toegankelijk.

Tip: Check u of uw spullen verzekerd zijn tijdens de opslagperiode!

Aanbieders van Mini Opslag


ALLSAFE Mini opslag
Heeft u weinig spullen of wilt u een deel van uw spullen opslaan? Kies dan voor een opslagruimte bij ALLSAFE. ALLSAFE biedt opslagruimtes van bijna alle formaten. De opslagruimte is 24 uur per dag toegankelijk, zo kunt u altijd bij uw spullen!
Meer informatie en aanbiedingen »

Huren.nl
Meer informatie en aanbiedingen »

Bent u op zoek naar een plek om uw meubels en andere huisraad in op te slaan? Dan kunt u een opslag- of zeecontainer huren. Vaak kun je een zeecontainer al huren vanaf een week. Maar natuurlijk ook voor een langere periode als dat nodig is. Bekijk en vergelijk prijzen en aanbieders op Huren.nl.
Mini Opslag Oplsagruimte Huren Prijs Advies en Informatie

________________________________________________________________________________________________