Open haard

Een open haard

Niets is prettiger tijdens de koude dagen dan genieten van een knapperend haardvuur onder het genot van een kop chocolade of een glas wijn. Haarden bestaan er in allerlei soorten en maten: buiten haarden, inzethaarden, gas -, gel - of elektrische, etc.

Een open haard op gas

Een gasgestookte open haard geeft iets minder warmte af dan een open haard die op hout wordt gestookt. Toch kan een gasgestookte open haard goed als tweede verwarming gebruikt worden. Het voordeel van een gaskachel die met een extra ontsteking werkt, is dat u zelf de hoogte van de vlammen kunt bepalen.

Van een buiten haard kunt u genieten als u ´s avonds na het eten graag buiten in uw tuin zit.


Een open haard als inbouwhaard

Tegenwoordig zijn inbouwhaarden erg populair. U kunt een haard in een muur (laten) inbouwen, maar dit kan bijvoorbeeld ook in een zuil of pilaar. Een groot voordeel van een inbouwhaard is dat deze over het algemeen geen extra ruimte inneemt. De inbouwhaard is namelijk vaak in een bestaande muur geplaatst.


Tip: voor optimaal genieten van uw open haard is goed onderhoud belangrijk.

Aanbiedingen van open haarden

Er zijn diverse aanbiedingen, soorten en maten open haarden en welke open haard het meest geschikt is voor u, ligt aan uw wensen en uw woning. Maar voor welke u kiest; een open haard is altijd een sfeermaker! Bekijk via onderstaande link(s) meer informatie en aanbiedingen van open haarden.

Meer informatie Open Haarden:
- Open Haard Maken en Plaatsen »
- Gesloten Verbranding Open Haard »
- Haarden en Kachels Aanbiedingen »
- Open Verbranding Open Haard »
- Rookkanalen Aanleggen »

Open Haard | Soorten | Aanbiedingen | Advies | Informatie