Longlites

Wat is een longlite?

De longlites zijn simpele, kleine energiebesprarende ringetjes die u onderop de fitting van een gloeilamp plakt. De Amerikaanse uitvinders noemen het een semiconductor power control device. De gepatenteerde microchip in de Oxxio Longlite reguleert op een efficiente wijze het voltage dat een gloeilamp krijgt. Simpel gezegd zorgt de Oxxio Longlite er voor zorgt dat de gloeilamp niet meer voltage krijgt dan nodig. Met als resultaat dat uw gloeilamp minder energie verbruikt en bovendien langer meegaat.

Hoeveel bepaart een Longlite?

De Oxxio Longlite zorgt er voor dat de gloeilamp 10% minder stroom verbruikt. Een gloeilamp van 40 Watt bijvoorbeeld, verbruikt met een Oxxio Longlite nog maar 36 Watt voor dezelfde lichtopbrengst. Dat scheelt u opnieuw geld en helpt het energieverbruik terug te brengen en zo een bijdrage te leveren aan een beter milieu. Daarnaast gaat uw gloeilamp - elke gloeilamp met een normale fitting, ongeacht het aantal Watt - driemaal langer mee. U hoeft dus minder vaak een lamp te verwisselen en dat scheelt u - over de gehele levensduur van een gloeilamp - dus direct al de prijs van twee gloeilampen.

Hoe gebruikt u de Longlite?

Oxxio Longlites zijn heel simpel in gebruik. Beschermstrip wegtrekken, Oxxio Longlite aan de onderkant van de fitting van de gloeilamp plakken en de gloeilamp vastdraaien. Brandt de lamp, dan weet u dat de Oxxio Longlite werkt. Als de gloeilamp het niet meer doet gooit u de lamp samen met de Oxxio Longlite weg. Oxxio Longlites zijn niet herbruikbaar.

Waar zijn OXXIO Longlites te koop?

Op dit moment kunnen alleen klanten van Oxxio de Longlites bestellen. Oxxio levert al ruim een miljoen huishoudens in Nederland duurzame en groene energie tegen een scherpe prijs.Woonwebsite Disclaimer