Pharox LED Lamp

Wat is de Pharox LED Lamp?

De Pharox LED lamp is een zeer energiezuinige lamp met de vorm en omvang van een gewone gloeilamp. Daardoor kunt u de LED lamp in iedere armatuur met een standaard grote fitting (E27) gebruiken. Deze lamp gaat wel 50x langer mee dan een standaard gloeilamp; maar liefst 50.000 branduren. Bovendien blijft de lichtopbrengst al die tijd maximaal. De lamp geeft een warm wit licht en wordt niet heet. De Pharox LED lamp is gemaakt van milieuvriendelijk materiaal. Er is geen fosfor gebruikt zoals in veel andere LED lampen.Hoeveel bespaart u met de Pharox LED Lamp?

Deze zeer energiezuinige lamp verbruikt minder dan 4 watt, terwijl de lichtopbrengst vergelijkbaar is met een 40 watt gloeilamp. De Pharox LED lamp verbruikt dus maar liefst 90% minder energie dan een gewone gloeilamp. En is ook aanzienlijk zuiniger dan een gewonen spaarlamp. Een gemiddeld gezin verbruikt zo'n 3.350 kWh per jaar. Met 4 Pharox LED lampen bespaart u bij 4 branduren per dag al snel ruim 200 kWh per jaar. Dat levert met een energieprijs van € 0,22 per kWh zo'n € 47,- per jaar op. En dat tientallen jaren lang!

Hoe lang gaat een Pharox LED lamp mee?

De Pharox LED lamp gaat onvoorstelbaar lang mee. Een normale gloeilamp werkt gemiddeld 1.000 branduren, een spaarlamp 6.000 branduren, de Pharox LED lamp werkt maar liefst 50.000 branduren. In principe hoeft u een Pharox LED lamp nooit meer te vervangen!Waar is de Pharox LED lamp te koop?

Op dit moment kunnen alleen klanten van OXXIO de Pharox LED lamp bestellen. Via onderstaande link kunt u meer informatie bij OXXIO aanvragen.Woonwebsite Disclaimer