Schoolbordverf Woonkamer Ideeën Tips en Voorbeelden


Hoe kun je schoolbordverf gebruiken in de woonkamer? Ideeën Tips en Voorbeelden

Wellicht is de woonkamer niet de eerste plek waar je aan denkt als je schoolbordverf gebruikt. Toch zijn er verrassend mooie en sfeervolle resultaten te bereiken die de woonkamer kunnen verrijken. En uiteraard zijn er ook heel praktische toepassingen die helpen het drukke dagelijks bestaan van een gezin in goede banen te leiden. Op deze pagina heeft de redactie een aantal leuke ideeën, tips en voorbeelden verzameld van de toepassing van schoolbordverf in de woonkamer.
...meer leuke ideeën en voorbeelden van het gebruik van schoolbordverf >

Maak een mooie decoratieve muur met als basis schoolbordverf

Vaak wordt gedacht dat schoolbordverf een goedkope uitstraling heeft. Maar dat is ten onrechte. Als je het goed toepast en op een mooie manier combineert met andere passende en sfeervolle, mooie muurdecoratie kun je een prachtig eindresultaat verkrijgen. En, zoals je waarschijnlijk wel weet, beperkt schoolbordverf zich al lang niet meer tot de kleur zwart. Het is te koop in een aantal andere kleuren en, als je gaat mengen, is vrijwel elke denkbare kleur mogelijk.

Gebruik schoolbordverf in de werkhoek van de woonkamer

In de werkhoek van de woonkamer kun je de decoratieve waarde van schoolbordverf mooi combineren met praktische toepassingen. Stel: er wordt gebeld en je wil even snel een notitie maken om niet te vergeten wat er gezegd wordt, dan is het handig dat je dit gewoon op de muur kunt schrijven. Ook kan het nuttig en handig zijn om een weekplanning te maken om zo in een oogopslag te kunnen zien wat je afspraken en taken zijn. En uiteraard kun je deze agenda ook voor het hele gezin gebruiken. Als je dit op een mooie en creatieve manier vormgeeft, is het ook nog eens een leuke en fraaie toevoeging aan het interieur en de inrichting van de woonkamer. Een mooi effect geeft het gebruik van twee kleuren schoolbordverf!

Zelf Placemats voor de Eettafel Maken met Schoolbordverf


Gerelateerde Informatie:
> Krijfverf
> Woonideeën en Woontips

Trefwoorden: Schoolbordverf in de Woonkamer Gebruiken | Ideeën | Tips | Voorbeelden
________________________________________________________________________________________________