Slaapkamertrends 2015 - Ideeën en Inspiratie


Slaapkamertrends 2015

Een slaapkamer is niet meer een plek om alleen te slapen. Het is een plek om je terug te trekken, de zorgen te vergeten, te mediteren, yoga te doen of lekker weg te dromen. De slaapkamer is een belangrijke ruimte in huis die optimaal aandacht verdiend. Ben jij op zoek naar de nieuwste slaapkamertrends om uw slaapkamer net dat extra beetje allure te geven? Hier vind je een aantal trends voor de slaapkamer in 2015.Het bed: hoe groter, hoe beter

Vandaag de dag is het bed niet alleen een plek om onze nacht door te brengen, het is ook een echte eyecatcher van de slaapkamer geworden. Het bed mag gezien worden en is een waar mode-item geworden. Verfraai uw bed met leuke kussens, chique voetpoten of een mooi wandbord. Maak van uw bed het middelpunt van de slaapkamer.

De slaapkamer: Een oase van rust, rust en rust

Stond de slaapkamer in de afgelopen jaren nog in het teken van felle kleuren en gekke patronen. Vanaf nu steelt een rustig slaapkamerinterieur de show. Creëer in uw slaapkamer een oase van rust door gebruik te maken van neutrale kleuren zoals wit, zachte pasteltinten en grijstinten. Houdt u van gezellige/felle kleuren? Dit mag natuurlijk nog steeds, maar beperk dit tot het bedtextiel en leuke accessoires.

Luxe en comfort

Haal het luxe gevoel en de sfeer van een hotelkamer naar uw eigen slaapkamer. Een luxueuze slaapkamer is één van de trends van dit moment. Creëer een ruimte om te relaxen. Denk hierbij aan subtiele verlichting, stijlvolle klassieke of juist moderne meubels en bloemen en planten.

Speel met behang in de slaapkamer

Wilt u graag wat kleur en variatie aanbrengen in uw slaapkamer? Dan is het gebruik van behang wellicht iets voor u. Behang vindt u in vele soorten en maten, voor ieder wat wils. Met behang kunt u eenvoudig de gewenste stijl in uw slaapkamer aanbrengen.

Gerelateerde informatie
- Woontrends 2015 »
- Badkamertrends »
- Keukentrends »

Slaapkamertrends | Woontrends | Slaapkamer | Informatie | Tips