Spa Baden in de tuin

Wat is een Spa Bad?

Een spa bad is feitelijk een bubbelbad in de tuin. Het bijzondere aan een spa bad, ook wel whirlpool genoemd, is dat deze bedoeld is om door meerdere personen tegelijkertijd benut te worden. Het bad is aanzienlijk groter dan een badkamerbad. Ook de naam jacuzzi wordt veel gebruikt om dit soort baden aan te duiden. Dit is feitelijk een merknaam van een Italiaanse fabrikant

De werking van een spa bad of bubbelbad

In een spa bad worden waterstralen en luchtbubbels geproduceerd. Deze stralen en bubbels hebben een ontspannende werking. Er wordt hierbij ook wel gesproken over hydrotherapie.
Hydrotherapie kan een postief effect hebben op uw bloedcirculatie, vermindert spierspanning en verlicht druk en spanning door uw lichaam. Gewichtloosheid en het drijfvermogen en gecombineerd met wervelend warm water schenkt u ontspanning. Daarnaast kan het ook een sociaal gebeuren zijn. U kunt gezamenlijk genieten van een spa bad en uw gasten op een bijzondere wijze ontvangen.

Prijs en mogelijkheden

Spa en bubbelbaden zijn leverbaar in diverse prijsklassen. Maar een goed werkend spa bad dat in uw tuin geplaatst wordt, is leverbaar vanaf ongeveer Ä 5.000,-. Via de Woonwebsite kunt u informatie of een offerte aanvragen voor spa baden.
GRATIS informatie en/of offerte aanvragen:

Woonwebsite helpt u graag bij het vinden van een goede offerte of prijsindicatie. Dit gebeurt geheel GRATIS. Uw aanvraag wordt opgepakt door een Woonwebsite partnerbedrijf en / of partnerwebsite. Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in. Alleen aanvragen met telefoonnummer kunnen in behandeling worden genomen.

Woonwebsite Disclaimer

Aanhef: * m / v
Uw Voorletter(s):   
Uw Achternaam: *
Straat: *
Huisnummer: * Toevoeging:
Postcode: *
Plaats: *
Telefoon:    
Telefoon Overdag:    
E-mail: *
Wat zijn precies uw wensen:
Ik wil graag meer informatie/ een offerte voor een spabad:
Ja Nee
Vragen en opmerkingen:
* = verplicht veld