Speelkamer


Oase voor uw kind

Wilt u uw kind ongestoord laten spelen en heeft u een kamer over? Creëer dan een speelkamer. Op deze manier heeft uw kind een plek waar hij of zij zich kan uitleven en heeft u geen last meer van speelgoed door het hele huis.

Het is van belang dat de kamer niet alleen gezellig, maar vooral ook veilig en praktisch is ingericht. Lees hieronder tips voor een leuke speelkamer voor uw kind en ga direct aan de slag!

Leuk én praktisch

Om de kamer geordend te houden is het handig om veel opbergmogelijkheid te hebben voor het speelgoed. Er zijn speciale speelgoedopbergers te koop, maar daarnaast ook meubels met een handig opberggedeelte onder bijvoorbeeld het tafelblad of zitgedeelte. Zo hebben de kinderen iets om op te zitten en kunt u het speelgoed eenvoudig opbergen.

Versiering

Vrolijk de speelkamer op door middel van leuke accessoires en decoraties. Muurstickers zijn een leuk alternatief om ietwat saaie muren op te vrolijken. Dit kunt u o.a. doen met muurstickers voor de speelkamer. Kies in de speelkamer vooral voor vrolijke en felle kleuren.

Schoolbordverf is een leuk alternatief voor gewone verf. U maakt hiermee van een gewone muur een groot krijtbord waar de kinderen op kunnen tekenen en schrijven.

Een andere leuke en praktische tip is een speelkleed. Deze zijn vaak verkrijgbaar met een autobaan, hinkspel of een grappig figuur. Kinderen hebben zo uren speelplezier.

Speels thema

Maak de speelkamer extra speciaal door te kiezen voor een thema. Voor een meisje kunt u bijvoorbeeld kiezen voor het thema prinsessen, sprookjes of Disney. En voor jongens zijn bijvoorbeeld auto, jungle en voetbal leuke thema’s. Een thema maakt de speelkamer extra uniek en speciaal voor uw kind.

Speelkamer aanbiedingen

Bent u van plan een speelkamer te creëren in uw huis? Laat u dan inspireren door onderstaande aanbiedingen en maak van de speelkamer de leukste kamer voor uw kind.

- Aanbiedingen speelkamer »

Speelkamer | Kinderen | Tips | Aanbiedingen