Tips voor leuke wooncadeaus
Heb je binnenkort een housewarming van familie, vrienden of kennissen en ben je op zoek naar een origineel cadeau? Of vragen de gasten op jouw housewarming wat je graag cadeau zou willen? Om je op weg te helpen, lees je hieronder een aantal tips voor leuke wooncadeaus.

Geld of een waardebon

Misschien klinkt dit als een "saai" cadeau, maar voor de ontvangers is dit misschien nog wel het meest nuttige cadeau. Geef geld of een waardebon van de doe-het-zelf zaak, interieurwinkel of een andere winkel waarvan je weet dat ze zullen slagen om iets voor in de nieuwe woning te kopen. Je kunt ook een spaarpot geven in de vorm van een huis, zodat ze zelf kunnen sparen voor hun volgende aankoop voor in het nieuwe huis.

Origineel peper- en zoutstel

Gaat het om een cadeau voor een housewarming van een stel dat voor de eerste keer gaat samenwonen? Of van iemand die helemaal voor de eerste keer op zichzelf gaat wonen? Geef dan als symbolisch cadeau een origineel peper- en zoutstel. Een ‘typisch’ product dat je nodig hebt als je op jezelf gaat wonen. Er zijn hele grappige peper- en zoutstellen verkrijgbaar, maar ook hele chique. Kijk wat goed bij de ontvanger(s) past.

Gepersonaliseerde wooncadeaus

Wil je toch liever een persoonlijker cadeau geven? Ga dan voor een gepersonaliseerd cadeau. Denk aan een fles wijn met een foto en de namen van de ontvanger(s) erop. Of een bordje met de naam of namen van de nieuwe bewoners om bij de deur op te hangen. Of laat mokken bedrukken met tekst. Deze zullen ze dagelijks nog gebruiken en aan jou denken!

Inspiratie via pinterest

Hierboven zie je al een aantal ideeën voor leuke wooncadeaus om te geven. Het allerleukste is nog een zelfgemaakt cadeau. En dat kan variëren van een zelfgemaakte kaart tot een schilderij. Op Pinterest kun je volop inspiratie opdoen voor de leukste ideeën. Zo’n zelfgemaakt cadeau is vaak nog veel meer waard dan andere cadeaus. Daar maak je dus sowieso een goede beurt mee.

Met behulp van de bovenstaande tips heb jij in ieder geval genoeg inspiratie voor een leuk wooncadeau.


________________________________________________________________________________________________