Toegangscontrole Systeem


Toegangscontrole: wat is het?

Toegangscontrole is een systeem dat er voor zorgt dat niet iedereen uw woning of bedrijf binnen kan komen. Dit gebeurt meestal door een elektronische installatie bij de deur.

Toegangscontrole: voor wie is het?


Zorg
Voor mensen die slecht ter been zijn biedt deze apparatuur een uitkomst. Vanuit de stoel of het bed kan contact gemaakt worden met de voordeur en de deur automatisch ontgrendeld worden. Bij woningaanpassingen behoort de aanleg van een deurtelefoon of videofoon dan ook standaard tot de werkzaamheden. In veel gevallen kan het bekostigd worden uit het persoonsgebonden budget.

Vrijstaande woning
Een vrijstaande woning met een beetje tuin heeft al snel een omheining. Om extra veiligheid te creƫren is het aan te bevelen het toegangshek altijd dicht te houden. Via een videofoon en een automatische opener kan van afstand gecommuniceerd worden en, indien gewenst, het hek worden geopend.

Bedrijf aan huis
Als er veel thuis gewerkt wordt of zelfs sprake is van een bedrijf aan huis biedt de videofoon de mogelijkheid om vanuit de werkkamer of kantoor te zien wie er voor de deur staat en indien gewenst de deur te openen.

Toegangscontrole Systeem | Beveiliging | Bedrijf | Advies | Informatie