Veiligheidsstrips


Wat zijn veiligheidsstrips?

Veiligheidsstrips of anti-inbraakstrips zijn twee hardstalen of aluminium strips die over de kier tussen de deur en het kozijn geplaatst worden. Wanneer u de deur dicht doet vallen de strips in elkaar en wordt de sluitnaad volledig afgedekt. Hierdoor kunnen inbrekers niet meer tussen de deur en het kozijn komen met behulp van een schroevendraaier, breekijzer of plastic kaart en de deur openbreken.

Hoe plaatst u veiligheidsstrips?

De veiligheidsstrips zijn eenvoudig zelf te monteren. Om de veiligheidsstrips te monteren heeft u een potlood, boor en schroevendraaier nodig. U begint met de strip die op de deur moet komen en houdt deze met de hand tegen de deur zodat u de schroefgaten kunt aftekenen. Vervolgens boort u de gaten in de deur en schroef de veiligheidsstrip vast. Hierna monteert u de strip op dezelfde manier tegen het kozijn en voilà! Uw deur is anti-inbraak gemaakt.


Aanbiedingen op beveiliging

Beveilig nu ook uw huis tegen inbrekers! Bekijk meer informatie en tips om uw huis te beveiligen en laat u verrassen door de aantrekkelijk geprijsde aanbiedingen ...

Gerelateerde pagina's:
- Anti-inbraakschroef »
- Anti-inbraakstrip »
- Inbraakbeveiliging »
- Kluis »
- Slagsleutel »
- Toegangscontrole »

Veiligheidsstrips | Inbraakpreventie | Beveiliging | Advies | Informatie