VELUX Daglichtsystemen


VELUX Daglichtsystemen

Door op uw zolder of aanbouw een daglichtsysteem van VELUX te laten plaatsen maakt u optimaal gebruik van daglicht. VELUX heeft voor elke situatie een passend systeem. VELUX heeft meerdere daglichtsystemen in haar assortiment. Ook is het mogelijk om uw eigen systeem samen te stellen. Hieronder worden enkele systemen aan u uitgelegd.

Horizontaal duo
Het type Horizontaal duo geeft u op relatief eenvoudige wijze tweemaal zoveel daglicht onder uw hellende dak te. Dit systeem bestaat uit twee identieke VELUX dakramen die naast elkaar geplaatst en aan elkaar gekoppeld worden. U kunt kiezen voor een elektrisch bedienbare INTEGRA of handbediend grenenhout of een wit onderhoudsarm tuimelvenster.

Verticaal duo
Door de VELUX dakramen onder elkaar in plaats van naast elkaar te plaatsen, lijkt de kamer een stuk groter. Net als bij de horizontale variant kunt u kiezen voor een blank afgelakt of een wit onderhoudsarm tuimelvenster.

Quattro
Systeem Quattro bestaat uit vier identieke VELUX tuimelvensters die boven en naast elkaar in een vierkant geplaatst worden. Een daglichtsysteem Quattro geeft een originele touch aan de ruimte en een zee aan daglicht.

Combi Hellend
Wilt u een optimaal uitzicht? Het daglichtsysteem Combi Hellend geeft een extra dimensie aan uw zolder. Dit daglichtsysteem is verkrijgbaar in single en duo versie en bestaat uit een vast combinatie element met daarboven een VELUX tuimelvenster of uitzettuimelvenster.

Woonwebsite Disclaimer

Daglichtsystemen | Merken | Informatie