Verfvlekken Verwijderen
Hoe kun je Verfvlekken verwijderen?

Verfvlekken verwijderen is soms gemakkelijker dan je denkt. Verfvlekken, tijdens een schilderklus in huis komt het nogal eens voor. Je bent uitgeschoten of er druppelde wat verf van de kwast op de grond. Resultaat: ontsierende verfvlekken op het tapijt of vloerbedekking. Maar geen nood, want verfvlekken zijn te verwijderen! Hier vind je enkele tips om verf te verwijderen van vloerbedekking, kleding of handen.

Verfvlekken van Kleding Verwijderen

Een vlek in kleding dien je altijd zo snel mogelijk te verwijderen. Dep de vlek met keukenpapier om de verf zoveel mogelijk te absorberen. Is de verf op waterbasis? Dan is spoelen met heet water genoeg om te vlek te verwijderen. Is het een ander soort verf? Dep de vlek dan met terpentine of wasbenzine.

Verfvlekken van Raam en Tegels Verwijderen

Zitten de ruiten of tegels onder de verfvlekken of verf spetters? Smeer ze in met groene zeep, verwijder het met water en een zeem en weg zijn de spetters en vlekken! Kun je weer door schone ruiten naar buiten kijken!

Verf van Vloerbedekking Verwijderen

Verfvlekken uit tapijt of vloerbedekking kun je verwijderen met ovenreiniger. Mocht dit niet lukken dan is thinner een agressievere oplossing. Let hierbij wel op dat het tapijt niet gaat verkleuren. Test eerst een hoekje of stukje tapijt dat niet in het zicht ligt voordat je de verfvlek te lijf gaat met thinner!

Andere oplossingen om Verf te Verwijderen

Lukt het niet om een verfvlek te verwijderen met je eigen oplossingen? Dan kun je altijd nog een speciale verfoplossing proberen. Er zijn producten die speciaal zijn samengesteld voor het verwijderen van vlekken op vloerbedekking of kleding. Laat je adviseren via onderstaande aanbieder(s) en bestel eventueel direct online het passende schoonmaakmiddel voor de verfvlekken!

Gerelateerde Informatie

- Vlekken uit Tapijt Verwijderen Overzicht
- Schoonmaaktips voor Thuis

Verf | Vlekken | Verwijderen | Reinigen | Advies | Informatie | Tips