VerhuisChecklist - Advies Informatie Planning en TipsVerhuisChecklist - Advies Informatie en Tips voor een goede planning

Wanneer je gaat verhuizen, breken drukke en intensieve tijden aan waarin je aan een groot aantal zaken moet denken. Zo moet je bijvoorbeeld veel op tijd regelen om te voorkomen dat er later problemen ontstaan. . Allesoverhuisentuin.nl helpt je hier graag bij en heeft een verhuis checklist ontwikkeld die je helpt je verhuizing in goede banen te leiden en vlot te laten verlopen zonder al te veel problemen. De verhuischecklist is zo opgebouwd dat je per week kunt zien waar je aan moet denken, zowel in de maanden en weken van de voorbereiding, tijdens de week en dag van de verhuizing zelf, als in de dagen en week direct na de verhuizing.

Een goede verhuizing! Waar moet je allemaal aan denken?

Een verhuizing vindt altijd plaats in verschillende fases. De redactie heeft de verhuischecklist uitgewerkt in 9 periodes. Elke periode die is aangegeven in de Verhuischecklist vereist actie en je zult zaken moeten regelen om de verhuizing zo goed mogelijk te laten verlopen. Uiteraard kan het zijn dat er bijzondere zaken zijn die nodig zijn bij jouw verhuizing en die niet zijn opgenomen in de checklist. Maar met de verhuischecklist kun je de verhuizing goed onder controle krijgen en wordt de kans een stuk kleiner je zaken vergeet of te laat uitvoert.

De Verhuischecklist. Een perfect geplande verhuizing in negen stappen

1. Voorbereiding - 6-8-weken voor de verhuizing
2. Ruim voor de verhuizing (2-3 maanden) »
3. Zes weken voor de verhuizing »
4. Vier weken voor de verhuizing »
5. Drie weken voor de verhuizing »
6. Eén week voor de verhuizing »
7. De laatste dag voor de verhuizing »
8. De verhuisdag »
9. Eén week na de verhuizing »

De MeubelTaxi

Verhuisbedrijf De Meubeltaxi heeft al bijna 10 jaar ervaring in het verzorgen van kleine en grote verhuizingen. Ons team van verhuizers is voorzien van alle benodigde verhuismaterialen om je te helpen verhuizen.

Als je zelf gaat verhuizen kan de verhuzing een stuk gemakkelijker gaan als je extra hulpmiddelen hebt. En deze hulpmiddelen kun je prima huren. Denk maar eens steekwagentjes, zogenaamde hondjes (platte karretjes met wieltjes) of misschien zelfs een verhuislift
TIP voor de Verhuizing: Huur verhuisartikelen die de verhuizing vereenvoudigen
...huren verhuisartikelen >

Zoekwoorden: VerhuisChecklist Checklist Verhuizen en Verhuizing Advies Informatie Planning Tips
________________________________________________________________________________________________