Verticale Radiator


Wat is een verticale radiator?

Een verticale radiator is een hoge en smalle radiator die vaak wordt gebruikt wanneer er behoefte is aan een bepaalde verwarmingscapaciteit, maar er geen ruimte is om één lange horizontale radiator te plaatsen. Ideaal dus voor plekken zoals de keuken, gang of naast een glazen pui! Een verticale radiator neemt namelijk doorgaans minder plek in, maar levert daarvoor niet in aan warmte.

Levert een verticale radiator genoeg vermogen?

Ja, want ondanks dat u de hoogte in gaat, in plaats van de breedte, zijn er genoeg verticale radiatoren die hetzelfde vermogen kunnen leveren als een horizontale radiator. Natuurlijk hangt het vermogen samen met de afmetingen van de verticale radiator. Laat u daarom altijd goed informeren voordat u een aankoop doet. Voor het uiterlijk hoeft u het niet te laten, want u kunt tegenwoordig kiezen uit verticale ledenradiatoren, verticale paneelradiatoren en zelfs verticale designradiatoren.

Aanbiedingen van Verticale Radiatoren

Bent u op zoek naar een scherp geprijsde verticale radiator, installateur of beide? Via onderstaande bedrijven vindt u aanbiedingen van verticale radiatoren en kunt u gratis meer informatie of een offerte aanvragen.


Gerelateerde onderwerpen en informatie
- Raamradiator - meer informatie »
- Convectorput - verwarming in de grond »

Verticale Radiator | Verwarming | Vermogen | Informatie