Vijf tips nieuwe woning snel inrichten na de verhuizing


Net verhuisd? 5 tips om van je nieuwe huis jouw thuis te maken

Ben je net verhuisd, maar voelt het alsof je in een vakantiewoning logeert? Dan ben je niet de enige. Het is lastig om je meteen thuis te voelen in je nieuw huis. In dit artikel lees je 5 tips waarmee je jouw nieuwe huis je nieuwe thuis maakt.

Maak het gezellig in je nieuwe huis

Is de verhuisservice net weg en zit alles nog in verhuisdozen? Begin dan met het uitpakken van persoonlijke spullen en accessoires. Zo maak je het snel gezellig en huiselijk. Je vertrouwde persoonlijke spulletjes zorgen ervoor dat je geen vreemde bent in je eigen huis.

Creëer extra ruimte

Door je nieuw huis groots onderhanden te nemen voelt jouw huis je nieuwe thuis. Plaats bijvoorbeeld een dakkapel. Zo creëer je een extra kamer, en maak je mooi gebruik van de zolder. De kosten van een dakkapel plaatsen zijn relatief laag. En hoewel je voorlopig niet aan nog een verhuizing denkt, de waarde van je woning stijgt door een dakkapel. Door de extra ruimte en licht is het mogelijk om op zolder een grote speelkamer, slaapkamer of bijvoorbeeld een thuiskantoor in te richten.

Kleur in de woonkamer

Misschien wel de snelste manier om van jouw nieuwe huis je nieuwe thuis te maken, de wanden in de woonkamer een nieuwe kleur geven. Kies een grote wand uit die wel wat kleur kan hebben. Ga voor behang met een leuke print of verf met een opvallende kleur. Voor je het weet heeft de woonkamer een nieuwe uitstraling.Duik de tuin in

Het eerste wat je ziet als je thuiskomt is de tuin. Hoewel het vaak niet de prioriteit heeft bij een verhuizing, kan het toch een goed idee zijn om een dagje te tuinieren. Door een grote boom of hoge struik te planten verander je snel het aanzicht van de tuin. Dit zorgt ervoor dat jouw tuin niet meer de tuin is van de vorige eigenaar. Geef je eigen twist en plaats wat leuke potten en planten. Zo kom je thuis in jouw tuin.

Verf de keuken

Is er even geen budget over voor een nieuwe keuken? Geef dan de keukenkastjes een nieuwe kleur. Door de kastjes goed schoon te maken en met een grondverf voor te behandelen begin je met een goede basis. Gebruik vervolgens een verf die kras- en stootvast is. Wil je een trendy keuken kleur? Kies dan voor zwart of donkergrijs. In keukenland is zwart het nieuwe wit.

Zoekwoorden: Tips nieuwe woning snel inrichten na de verhuizing
________________________________________________________________________________________________