Tuingereedschap
Tuinieren zonder blaren?


De fervente tuinliefhebber kent het verschijnsel: u zou nog best uren willen doorwerken in de tuin, maar uw handen doen pijn van het werken met schepjes, handkrabbers en onkruidstekers. Met het handgereedschap van WOLF-Garten Premium is dat euvel verleden tijd. Door de drie ergonomische zones in de handgreep is er altijd een optimale grip zodat de hand niet overmatig wordt belast. Alleen tijdgebrek kan de tuinliefhebber er nog van weerhouden in ťťn keer door te werken.

  • De 'controlezone' deze zorgt ervoor dat de duim en de vingers niet naar voren kunnen doorschieten tijdens het werk.
  • De 'comfortzone' gemaakt van zacht materiaal zodat blaren voorkomen worden.
  • Als laatste is er de 'krachtzone' deze gaat blaren en kneuzingen tegen, die met minder ergonomisch gereedschap wel kunnen ontstaan.
Het nieuwe WOLF-Garten Premium handgereedschap biedt het hoogst denkbare comfort bij werken in de tuin. De handgrepen van de zes verschillende gereedschappen bestaan namelijk uit drie zones die samen zorgen voor een optimale grip.

Het assortiment van het nieuwe Premium handgereedschap van WOLF-Garten bestaat uit zes verschillende gereedschappen: een tuinschepje, een smal tuinschepje, een voegen-krabber, een onkruidsteker een waaierbezempje en een handkrabber. De laatste is zeker ook geschikt om als handharkje te gebruiken.

Het Premium handgereedschap van WOLF-Garten is verkrijgbaar bij de tuinspeciaalzaak

Bron: Persbericht WOLF Garten Februari 2008.

Woonwebsite Disclaimer