Woontrends 2015 - Ideeën en Inspiratie


De Nieuwste Woontrends voor 2015

Volg je de laatste woontrends op de voet? En sta je ieder jaar weer te popelen om de nieuwste woontrends te bekijken? De woontrends 2015 worden langzamerhand zichtbaar. Bekijk hier de informatie over woontrends 2015 doe inspiratie op met goed advies en leuke tips.

Badkamertrends 2015

In de badkamer draait alles om comfort, ontspanning en wellness. We willen van de tijd die we in de badkamer zijn, genieten. Qua stijl is er niet echt één trend te onderscheiden. Comfort komt in vele soorten en maten!
... Lees verder >

Keukentrends 2015

De keuken speelt een centrale rol in huis. In de woonkeuken wordt een groot gedeelte van de dag wordt doorgebracht. Alleen of samen met het gezin. En de grenzen tussen de keuken, eetkamer en woonkamer zijn vervaagd. Comfort, warmte, gekoppeld aan een praktische inrichting is de belangrijkste keukentrend voor 2015.
... Lees verder >

Slaapkamertrends 2015

Een slaapkamer is niet meer een plek om alleen te slapen. Het is een plek om je terug te trekken, de zorgen te vergeten, te mediteren, yoga te doen of lekker weg te dromen. De slaapkamer is een belangrijke ruimte in huis die optimaal aandacht verdiend.
... Lees verder >

Volume en futuristisch kleurgebruik in 2015

Kleur en volume zijn niet weg te denken in 2015. Het gebruik van losse en gestapelde elementen zijn dé trend. Opgerold of ingepakt met touw, alles mag en kan. Laat je creativiteit de loop en speel met kleuren. Met deze woontrend geef je je meubelstukken volume en zorg je voor een intens kleureffect.
... Lees verder >

Gerelateerde informatie
- Woontrends 2016 »
- Kleur en stijl in huis »
- Themakamers »

Woontrends 2015 | Ideeën | Informatie | Inspiratie | Aanbiedingen