Zonnepanelen RendementZonnepanelen Rendement

Zonnepanelen zijn milieuvriendelijk omdat er bij het opwekken van de energie geen broeikasgassen of schadelijke stoffen vrijkomen. Ook in Nederland kunnen zonnepanelen rendabel zijn! De zon schijnt namelijk altijd en ook als er wolken zijn werken de zonnepanelen.

Het rendement van zonnepanelen verschilt per zonnepaneel. Tegenwoordig ligt het rendement tussen de 14% en 22%. Dit betekent dat maximaal 22% van het zonlicht kan worden omgezet in bruikbare energie. Daarnaast is het rendement afhankelijk van onder andere de plaats van het zonnepaneel, de intensiteit van de zon en de temperatuur van het zonnepaneel. Toch kunt u het geheel in zo’n 7 á 8 jaar terugverdienen en is het - met een goed rendement - een aantrekkelijke alternatieve optie!

Voordelen van Zonnepanelen

Door zonnepanelen te plaatsen bespaart u niet alleen een hoop kosten op uw energierekening, de waarde van uw huis gaat ook omhoog. Daarnaast draagt u bij aan een beter een schoner milieu.

Zonnepanelen installeren

Het is aan te raden om de zonnepanelen te laten plaatsen door een vakman. Op deze manier is uw zonnepanelen rendement het hoogst. Bij Solvari kunt u meerdere offertes aanvragen om zo te weten te komen welke aanbieder het beste, en goedkoopst is.

Zonnepanelen subsidie

Sinds juli 2012 is het voor particulieren mogelijk om een subsidie te krijgen voor zonnepanelen, die kan oplopen tot €650 euro per woning. ...lees verder >

Aanbiedingen zonnepanelen

Bent u op zoek naar kwalitatieve en duurzame zonnepanelen of andere vormen van duurzame energie? Bij onderstaande bedrijven vindt u aanbiedingen en kunt u meer informatie en offertes aanvragen. Dit allemaal voor een uiteindelijk hoog zonnepanelen rendement.

Gerelateerde Informatie

- Werking Zonnepanelen »
- Zonnepanelen Subsidie »
- Zonnepanelen Kopen »
- Zelf Stroom Opwekken »

Zonnepanelen | Rendement | Woning | Informatie | Advies