Vloerverwarming soorten


Vloerverwarming in Huis

In de meeste gevallen wordt een woning verwarmd via radiatoren. Echter een oplossing via vloerverwarming wint steeds meer terrein. In veel gevallen wordt vloerverwarming echter nog wel gecombineerd met traditionele radiatoren. Dit wordt gezien als een vorm van bijverwarming met een verhoogde graad van comfort.

Twee soorten Vloerverwarming

Traditionele Vloerverwarming
Bij trtaditionele vloerverwarming wordt er een buizensysteem gelegd in de vloer dat wordt aangesloten op de CV-installatie. Afhankelijk van de dichtheid waarmee dit systeem wordt gelegd en de kwaliteit ervan neemt de hoeveelheid warmte die afgegeven wordt toe.

Elektrische Vloerverwarming
Elektrische vloerverwarming bestaat uit dunnen matten waarop de verwarming is aangebracht. Meestal wordt elektrische vloerverwarming gebruikt bij kleinere ruimtes zoals de badkamer en ingezet om het comfort te verhogen en de vloer een aangename temperatuur te geven. Voor grotere ruimtes is elektrische vloerverwarming meestal geen goede oplossing.

Aanbiedingen vloerverwarming

Bent u op zoek naar vloerverwarming voor in huis? Neem een kijkje bij onderstaande aanbieder en laat u informeren over de mogelijkheden!

Vloerverwarming | Advies | Informatie | Offerte | Prijsopgave