Stoomdouche

Wat is een stoomdouche?

Door een warme douche te nemen in een stoomdouche of stoomcabine blijft de stoom van de warmte in de douche hangen en geniet u van een helende, ontspannende en verfrissende douche.

Wat zijn de voordelen van een stoomdouche?

Met een stoomdouche in de badkamer zult u zich als herboren voelen. De meeste stoomdouches combineren stoom en pulserende massagestralen, waardoor de bloedsomloop worden gestimuleerd en de spieren worden losgemaakt. U zult hierdoor heerlijk ontspannen. Daarbij reinigt stoom de huid tot diep in de poriën. Ook helpt een stoomdouche bij verkoudheid.

Diverse modellen van stoomdouches

Bent u overtuigd van de voordelen van een stoomdouche? Dan kunt u kiezen uit diverse douchemodellen met stoom en andere opties. Zo kunt u kiezen voor een stoomdouche die u zelf samenstelt. Heeft u al een inloopdouche? Laat deze dan omtoveren tot moderne stoomdouche met losse componenten. Bekijk ook zeker de diverse opties voor het aanschaffen van een stoomdouche. Zo kunt u kiezen voor een douche met een watervaldouchekop of aromatherapie, lichttherapie en kunt u zelfs speakers laten inbouwen.



Aanbiedingen van stoomdouches

Op zoek naar een passende stoomdouche? Onderstaande aanbieder heeft diverse modellen, opties en zelfs stoomdouches op maat. Bekijk de aanbiedingen van stoomdouches bij onderstaand partnerbedrijf van Woonwebsite en vindt de perfecte stoomdouche voor uw badkamer ...

Gerelateerde pagina's:
- Douchen in sfeer »
- Spa thuis »

Alternatief:
- Douchetempel »
- Stoombad »
- Stoomcabine »
- Whirlpool en baden »

Stoomdouches | Voordelen | Informatie | Aanbiedingen