Wanden Quick & Easy

Doe het zelf tussenwanden

Het nieuwe Quick & Easy wandsysteem is een snelle en handige manier om op elke plaats in huis een scheidingswand te maken. De panelen worden tussen de vooraf te monteren vloer- en plafondprofielen geplaatst. U bent twee keer zo snel klaar als met een traditioneel scheidings- wandsysteem.

Kastenwand

Faay Quick & Easy panelen laten zich probleemloos gebruiken voor een moderne, uiterst stabiele kastenwand. Daarin kun je ook je tv en/of audioapparatuur een plaatsje geven, de Faay Quick & Easy panelen zijn er stevig genoeg voor. Na afwerking van de zaagkanten kun je de planken in elke kleur schilderen. Een extra dimensie krijgt de kamer waarin een Faay Quick & Easy kastenwand als ruimteverdeler wordt toegepast!



Boekenwand

Een wand omtoveren in jouw privébibliotheek is met Faay Quick & Easy panelen zo gedaan. De panelen vormen de basis voor stevige boekenplanken waarvan jijzelf de maat bepaalt. Faay Quick & Easy is met een gewone hand-, cirkel of decoupeerzaag eenvoudig op elke maat te maken. Door de panelen bij het zagen een schuine rand te geven, kun je ze mooi op een schuin wand- /dakvlak laten aansluiten.

Afscheiding

Een deel van de kamer afscheiden terwijl de kamer toch de kamer blijft; een halfhoge afscheiding is er geknipt voor. Zo’n voorziening laat de ruimte optisch volledig intact, terwijl je er toch het nodige mee aan het zicht kan onttrekken. Op deze manier is wonen en werken in één kamer uitstekend te combineren! Faay Quick & Easy panelen maken elke ruimte multifunctioneel.



Woonwebsite Disclaimer