Tafel Dekken

Borden en Soepborden

De borden plaatst u per zitplaats in het midden. U kunt bij meerdere gerechten beginnen met een onderbord of met het bord voor het hoofdgerecht. Bovenop het onderbord worden de kommen en borden geplaatst voor de diverse gerechten zoals u die gaat serveren. De borden worden op ongeveer een vingerbreedte van de tafelrand geplaatst. Links van het bord, boven de vorken plaats u het bord dat gebruikt wordt om toast of brood op te plaatsen dat bij de gerechten wordt geserveerd. Eventueel kan hierop overdwars een botermesje worden geplaatst met de snijkant naar linksonder. Ook kan er eventueel een bordje of bakje geplaatst worden voor salade. Dit kan op dezelfde wijze geschieden. Borden waarop warme gerechten worden geserveerd kunnen voorverwarmd worden in heet water, magnetron of oven. Hierdoor blijven de gerechten langer op temperatuur.



Soorten borden


- ontbijtborden
- toastborden
- onderborden
- soepborden
- gebaksborden
- dessertborden

Aanbiedingen Servies

Bent u op zoek naar mooie borden of ander servies? Bekijk dan eens verschillende webshops voor extra inspiratie!