Kroonluchter

Wat is een kroonluchter ?

Volgens Van Dale's woordenboek van het hedendaags Nederlands is een kroon·luch·ter (de ~ (m.)) een veelarmige kandelaar of lamp. De kroonluchter wordt natuurlijk vooral geassocieerd met luxe en rijkdom. Wie kent niet de schilderijen en films over koningshuizen waar de meest extravagante kroonluchters in balzalen te bewonderen zijn. En tot voor kort waren kroonluchters voor de gemiddeld persoon ook onbetaalbaar. Maar sinds een aantal jaren is de kroonluchter in een modern jasje een object dat meer en meer in de woonkamer te vinden is. Sterker nog: bekende designers hebben zich gestort op de kroonluchter en zijn gekomen tot bijzondere nieuwe vormen en ontwerpen die zelfs in een modern en strak interieur passen. En, misschien wel het allerbelangrijkste, ze zijn voor vrijwel iedereen betaalbaar.

Aanbiedingen

In samenwerking met betrouwbare partnerbedrijven heeft de Woonwebsite een aantal aanbiedingen van bijzondere kroonluchters houders geselecteerd.


Melkflessen Kroonluchter

Door het gebruik van de grove materialen doet de lamp erg stoer en robuust aan. Het glas van de melkflessen geeft een bijzonder sfeervol licht. Het ontwerp is van Bonne Plat.
Meer informatie over melkflessen kroonluchters »






Verlichting | Lampen | Kroonluchters | Informatie | Aanbiedingen