Tonzon Vloerisolatie

Optrekkende koude oorzaak hoge energierekeningen

In de meeste huizen in Nederland heerst in de benedenverdieping een optrekkende koude. Dat komt omdat de begane grondvloer niet of slecht is geïsoleerd. De oppervlaktetemperatuur is in de winter vaak niet hoger dan 14 a 15° C. Voor wie het ook onder in de kamer een beetje warm wil hebben, zorgt deze koude optrek voor onnodig hoge stookkosten. Bij het plafond heerst dan een ondraaglijke hitte die onbenut verloren gaat. De lage temperatuur onderin de woning veroorzaakt bovendien vaak vocht- en schimmelproblemen vooral als dubbelglas is geplaatst. Vocht dat voordien condenseerde op het enkelglas trekt nu naar de ongeïsoleerde vloer die ineens lange tijd het koudste oppervlak is. Gevolg; veel meer huisstofmijten en schimmelvorming in vloerbedekking, langs plinten en onderop meubels.



TONZON Thermoskussens perfecte oplossing

Onbetwist de beste manier om deze problemen op te lossen, is vloerisolatie met TONZON Thermoskussens. Hiermee komt de vloer vrijwel op kamertemperatuur dankzij de zeer hoge isolatiewaarde, door TNO bepaald op een waarde vergelijkbaar met een isolatielaag van méér dan 17 cm dik. Men woont prettiger op een vloer die een stuk warmer is en vochtproblemen verdwijnen als sneeuw voor de zon. Zelfs de concentratie huisstofmijtallergeen daalt significant dankzij het droge klimaat in de vloerbedekking, zo blijkt uit wetenschappelijk onderzoek. Dankzij de spontane tempering van het stookgedrag met vloerisolatie bedraagt de energiebesparing gemiddeld 15 tot 20% van het huidige verbruik. Dat maakt van TONZON vloerisolatie niet alleen een buitengewoon zinvolle maar ook een zeer rendabele investering.

Beste Koop Consumentenbond

Het Thermoskussen ( ‘beste koop’ Consumentenbond ) is een van oorsprong Enschedese uitvinding en sinds de introductie in 1980 is deze vloerisolatie toegepast onder honderdduizenden woningen. Het beschermt zelfs houten en betonvloeren tegen rot, zo blijkt uit 26 jaar lange praktijkervaring. Een gratis multimedia CD-ROM met video´s laat zien hoe het innovatieve vloerisolatie systeem wordt aangebracht onder vloeren, maar ook in daken, tegen muren, om het ligbad en achter de radiator. Vraag via onderstaande link meer informatie, de CD-Rom of meer informatie over deze vloerisolatie aan.



Woonwebsite Disclaimer