Wenteltrap



Wat is een wenteltrap?

Een wenteltrap is een trap die in een spiraal naar boven loopt door twee trapleuningen die gebogen lopen. Een wenteltrap met een kolom in het midden wordt ook wel spiltrap genoemd.

Wenteltrappen worden vaak gebruikt in kleine ruimtes, omdat ze minder ruimte in nemen dan bijvoorbeeld een steektrap. Vaak worden ze gemaakt van materialen die goed buigzaam zijn, zoals metaal en aluminium, maar ook houten, glazen en stenen wenteltrappen of een combinatie van verschillende materialen komen voor.



Prijzen van een wenteltrap

De uiteindelijke prijs en kosten voor een wenteltrap hangt natuurlijk van uw eigen wensen af. Een wenteltrap is en blijft maatwerk waardoor het qua constructie ook nog wel een uitdaging is om een goede trap te krijgen. Daarnaast is de prijs sterk afhankelijk van het materiaal. Een houten wenteltrap kost meer moeite om te bewerken dan één van aluminium.

Renoveren in plaats van een nieuwe wenteltrap? Dat kan!

Als uw trap slijtageplekken of kleine scheurtjes begint te vertonen, of als u toe bent aan een nieuwe uitstraling van uw trap, dan is een traprenovatie de ideale oplossing. Na een traprenovatie ziet uw trap er heel anders uit: net nieuw! Via onderstaande bedrijven kunt u vrijblijvend meer informatie of een offerte aanvragen.


Meer informatie over trappen
- Traprenovatie door Traprenovatie Expert »
- Rechte trap »
- Dichte trap »

Zoekwoorden: Wenteltrap | Prijzen | Kosten | Informatie | Aanbieding