Waskom



Wat is een waskom?

In het afgelopen decennium is er steeds meer aandacht besteed aan de badkamer. De moderne badkamer is meer en meer een relaxruimte geworden waarin het prettig toeven moeten zijn. Hierbij zijn vormgeving en sfeer steeds belangrijker geworden. Het gebruik van natuursteen om wastafels en wasbakken te maken heeft ook gezorgd voor een nieuwe trend. De mooie ronde waskom geplaatst op een passend meubel of andere dragende constructie zorgt voor een bijzonder accent in de badkamer. In het midden van de waskom is een afvoer geplaatst die aangesloten wordt op het riool. Door het karakter van natuursteen is geen enkele waskom identiek in tekening en kleur en zorgt een eigen en eigentijdse unieke badkamer.



Materiaal

De meeste waskommen worden gemaakt van natuursteen. Dit is verkrijgbaar van bijna witte materialen tot natuursteen dat bijna zwart is van kleur en allerlei verschillende soorten kleurschakeringen. Het woord zegt het al; natuursteen. Dit houdt wel in dat geen enkel object dat van dit materiaal gemaakt is een exacte kopie is van een andere. Kleur en tekening van het materiaal verschillen altijd.

Bevestiging

Waskommen worden altijd geplaatst op een meubel of een andere dragende contructie. Hierbij moet rekening worden gehouden met het feit dat natuursteen een behoorlijk gewicht heeft.



Woonwebsite Disclaimer »