Biggie Best, Utrecht

Adresgegevens:

Biggie Best
Oudegracht 185
3511 NE Utrecht

Tel: 030-2367865
Fax: 030-2367865
Email: utrecht@biggiebest.nl
Website: http://www.biggie-best.com

Biggie Best

In een schitterend klassiek oud monumentaal grachtenpand, met een zorgvuldig en sfeervol geselecteerd assortiment aan exclusieve meubelen, kunst, (interieur)stoffen, gordijnen, kleden, kalkverf, behang, verlichting en andere accessoires, biedt Biggie Best alles wat nodig is om uw droominterieur te realiseren

Creatieve Interieur Workshops

Heel verrassend is de schitterende werfkelder met de eigentijdse Maria Mens Interiors collectie, voor moderne, klassieke of speelse inrichtingen, maar hier vindt men nu ook het Grachten Atelier, waar diverse creatieve interieur workshops, zoals de workshops Meubelmetamorfose, Pimp-My-Chair, Bling-Bling-Bedroom en Interieurstyling worden gegeven.

Persoonlijk advies

U betrekt een nieuw huis en u wilt geadviseerd worden over de inrichting. Of u wilt uw huidige woning in een nieuw jasje steken. Daarvoor kunt u een beroep doen op Biggie Best Interiors. Ook als u gaat samenwonen met uw partner, die mogelijk een geheel andere inrichting heeft, adviseert Biggie Best Interiors u over het vormgeven van een gezamenlijke stijl.

> Bezoek onze website voor nog meer inspirerende wooninformatie Â
Interieur stappenplan

Met behulp van ons succesvolle stappenplan bespreken wij uw interieurwensen & onze adviezen.
- Interieur indeling
- Kleur advies
- Stijl en materiaalkeuze
- Aankoopbegeleiding
- Meten van gordijnen

Speciale aanbieding

Uw interieur is aan verandering/vernieuwing toe. Maar u beschikt zelf niet over voldoende ruimtelijk inzicht en inspiratie, kortom u kunt uw droominterieur niet alleen realiseren. Dan is de Interieur Metamorfose voor u een uitkomst. In samenwerking met de Woonwebsite Klussenmakelaar is een zeer aantrekkelijk aanbod samengesteld dat u via onderstaande link aantreft.

> Naar de speciale aanbieding Â
    Plan uw route naar dit adres »