Budgetverf, Akersloot

Bezoek ook onze website » Adresgegevens:

Budgetverf
Boekel 42
1921 CE Akersloot

Tel: 072 - 5323331
Fax: 072-5323345
Email: info@butgetverf.nl
Website: http://www.budgetverf.nl

De voordelen van online verf bestellen bij Budgetverf.nl

Het opknappen en onderhouden van uw woning is een lastige en dure klus. Budgetverf.nl maakt het mogelijk om professionele verf van Sikkens, Sigma. Trimetal, Wijzonol en andere topmerken verf eenvoudig en zeer voordelig online te bestellen. U bespaart al gauw tot 30% en het word gratis bij u thuis of op zaak afgeleverd. Het assortiment van budgetverf.nl is zeer uitgebreid en door professionele schilders geselecteerd.

Producten

De normaal gesproken “duurdere merken” zijn bij Budgetverf.nl zeer scherp geprijsd omdat deze regelrecht van de groothandel aan particulieren en bedrijven word geleverd. Zonder tussenkomst van een winkel. Merken zoals Sikkens, Sigma, Wijzonol en Trimetal worden op deze manier betaalbaar. Elk soort verf kan naar uw wens op kleur gemaakt. Door de unieke kleurkiezer kunt u het gewenste kleurnummer opzoeken en u verf in de door u gekozen kleur bestellen.

Bezorging

Nog een groot voordeel is de snelle levering van Budgetverf.nl. Via onze eigen bezorgdienst en in samenwerking met TNT kunt u de bestelde producten een dag later verwachten. Voor 15:00 besteld is de volgende dag in huis. (ook op zaterdag) Dat scheelt u ook nog een hoop gesleep! U kunt ook kiezen om uw bestelling op te halen in onze verfwinkel. De bezorgkosten zijn gratis als uw order hoger is als € 150,00. Onder dit bedrag betaalt u € 5,95 bezorgkosten.

> Bezoek onze website voor een productoverzicht
    Bouwmarkten Openingstijden »
    Plan uw route naar dit adres »