John Köhler Parket Drunen, Drunen

Adresgegevens:

John Köhler Parket Drunen
De Ruyterstraat 39
5151 MP Drunen

Tel: 06-53192546
KvK Nummer: 18132984

John Köhler Parket Informatie

John Köhler Parket heeft meer dan 25 jaar ervaring in het verkopen en leggen van nieuwe parket- en laminaatvloeren en het onderhouden, renoveren/reparatie en schuren van bestaande parketvloeren. Alle gebruikte materialen zijn van topkwaliteit, maar zeker ook milieuvriendelijk.
________________________________________________________________

John Köhler Parket is erkend door de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Deze erkenning biedt u als consument de garantie van een onpartijdige klachtenafhandeling en productgarantie.

Advies bij u thuis:
Geen enkel huis is hetzelfde en ook smaken en gewoontes kunnen erg uiteenlopen. Door naar u toe te komen, kunnen wij ons nog beter inleven in uw specifieke leef- en woonwensen. Hierdoor kunnen wij u beter vertellen welke vloer bij u past en ook hoe de vloer het beste gelegd kan worden in verband met de lichtinval en de ruimtelijke effecten die u wilt bereiken.

Ook hebben wij dan de mogelijkheid om monsterstalen te tonen in uw eigen interieur. Daarnaast kunnen wij advies geven over de conditie van de ondervloer en de luchtvochtigheid in uw huis. Tevens kunnen wij u wijzen op bepaalde oplossingen, bijvoorbeeld als u een trap of convectorputten in uw huiskamer hebt of wanneer u de vloer ook in andere ruimtes wilt.

Ons advies bij u thuis is maatwerk, altijd vrijblijvend en zonder dat er kosten aan verbonden zijn.

Parador Laminaat Parket speciale aanbieding

De vloeren uit de collectie Trendtime zijn ontwikkeld volgens de ideeën van de Avantgarde. Ze richten zich naar wereldwijde inrichtingstrends - bijvoorbeeld de meubelbeurs in Milaan - en ontwikkelen optisch fascinerende, onconventionele vloeren. In de Trendtime collectie kunt u kiezen uit een veelheid aan verschillende legvarianten en uit unieke decors en houtsoorten.
________________________________________________________________

Zoekwoorden: John Köhler Parket | Drunen | Noord-Brabant | Houten Vloer | Laminaat | Parket | CBW-Erkend | K.v.K. 18132984

________________________________________________________________

    Vloeren Winkels Openingstijden en Informatie »
    Winkels voor Houten Vloeren en Parket Adressen en Openingstijden »
    Plan uw route naar dit adres »