Maartje Kaper Architecte BNA, Arnhem

Adresgegevens:

Maartje Kaper Architecte BNA
Ploegakker 4
6846 KN Arnhem

Tel: 026-3704080
Email: info@maartjekaperarchitecte.nl
Website: http://www.maartjekaperarchitecte.nl/
KvK Nummer: 09195055

Maartje Kaper Architecte BNA

Onze interesse ligt in het optimaliseren van de visuele- , ruimtelijke- en functionele omgeving, of het nu om nieuwbouw, verbouw of interieur gaat.

Inmiddels hebben we reeds 10 jaar ervaring in uiteenlopende opdrachten. Krachtige architectuur waarbij toch de opgave van de opdrachtgever centraal staat, is het streven en uitgangspunt. Daarnaast staan ook de technische uitwerking, constructie en detaillering hoog in het vaandel. In samenwerking met alle betrokken partijen wordt gewerkt aan een harmonieus eindresultaat waarin alle wensen en eisen van de opgave geïntegreerd zijn. Deze insteek heeft geleid tot de op de website getoonde ontwerpen.

Onze werkzaamheden gaan van schetsontwerp via bouwvergunning tot en met de bouwbegeleiding. Mocht het nodig zijn, dan verzorgen wij ook de juridische procedures omtrent bestemmingsplan wijzigingen, ecologische onderzoeken etc.

Wilt u meer weten of staat u voor een bouwopgave, en spreekt de architectuur u aan, dan kunt u contact opnemen voor een vrijblijvend gesprek.

Maartje Kaper Architecte BNA | Arnhem | Gelderland | Architectuur | Architect
    Plan uw route naar dit adres »