Musthaves DC Stores Delft, Delft

Adresgegevens:

Musthaves DC Stores Delft
Koornmarkt 97
2611 ED Delft

Tel: 0297-268082

Woonwebwinkelketen DC Stores heeft in Delft een tweede fysieke winkel onder de naam 'Musthaves' geopend. De winkel op de Koornmarkt 97 is gespecialiseerd in kwalitatief hoogstaande en toch betaalbare woonartikelen van designmerken als Kartell, HAY en Moooi. Het assortiment is breed en gaat van meubilair tot kleinere designartikelen, voor in huis of als cadeau. Musthaves Delft is geopend van dinsdag tot en met zaterdag en op koopzondagen.

Ook deze winkel is er, net als onze online winkels, weer op gericht om iedereen te kunnen voorzien van leuk, eigentijds en betaalbaar design. Zoek je een leuk cadeautje voor iemand of juist een mooie stoel, lamp of ander product, dan hebben wij dat. En staat het niet in de winkel, dan bestellen we het zonder moeite via één van onze sites. Dat is het handige van de combinatie tussen online en 'offline' winkels!"

Musthaves Delft is de tweede fysieke winkel van het bedrijf DC Stores. DC Stores is van oorsprong een groot online aanbieder van huis- tuin- en keuken (design)artikelen.

    Plan uw route naar dit adres »