Schaeffer Mediation Zwolle Overijssel, Zwolle

Adresgegevens:

Schaeffer Mediation Zwolle Overijssel
Dokter van Deenweg 108
8025 BK Zwolle

Tel: 06-24104077
Email: info@schaeffer-mediation.nl
Website: http://www.schaeffer-mediation.nl
KvK Nummer: 58155473

SCHAEFFER MEDIATION ZWOLLE OVERIJSSEL

Ben je op zoek naar betrouwbare, ervaren en vakbekwame mediator in Zwolle en omgeving? Schaeffer Mediation Zwolle is dan waarschijnlijk partij die je zoekt. Al jarenlang zorgt Schaeffer Mediation succesvol oplossingen voor problemen en vraagstukken op het gebied van echtscheiding (met en zonder kinderen), arbeid en familiezaken zonder dat hierbij de rechter noodzakelijk is.

> Reviews en Informatie Schaeffer Mediation & Coaching Zwolle
SCHAEFFER MEDIATION ZWOLLE SPECIALISATIE

- Mediation voor Echtscheiding (met en zonder kinderen)
- Arbeidsmediation
- Familiemediation
- Groepsmediation

Mediator Herman Schaeffer heeft een bijzondere affiniteit en ervaring met zaken waarbij autisme (ASS) en ADHD een rol spelen

Voordat er een mediationtraject wordt opgestart, maakt Schaeffer Mediation Zwolle uiteraard een goede en gedegen inschatting waarbij vooral de kans van slagen van groot belang is. Uiteraard wordt er gezocht naar mediation waarbij alle betrokken partijen blij zijn met de gekozen oplossing.

Wil je meer weten of een kennismakingsafspraak maken bel dan tijdens kantooruren met 06-24104077. Uiteraard kun je ook een mail sturen naar info@schaeffer-mediation.nl.

Het werkgebied van Schaeffer Mediation Zwolle, is uiteraard de Stad maar ook de wijde omgeving waaronder de provincie Overijssel, maar ook Lelystad en de Noordoostpolder, Zuid-Drenthe en de Veluwe. Als je even contact met ons opneemt, uiteraard vrijblijvend, kun je te weten komen wat we voor je kunnen betekenen.

Zoekwoorden: Schaeffer Mediation Zwolle Overijssel | Mediator Herman Schaeffer | Echtscheiding Familie Arbeidsmediation | Telefoonnummer 06-24104077
    Wat is Mediation? Uitleg voordelen en informatie »
    Mediators Overzicht »
    Plan uw route naar dit adres »