Chocolade Paashaas

Paasrecepten van het Buitenlevenblad Seasons
Ingrediënten voor Zes Paashazen

- 150-200 gram pure chocolade
- een stuk bakpapier

Bereidingswijze van de Chocolade Paashaas

Smelt 150 gram chocolade. Maak een spuitzakje door een 20 cm brede reep bakpapier tot een puntzakje te draaien en de rand iets om te vouwen. Zet eventueel vast met plakband. Vul het zakje met 1/3 van de gesmolten chocolade en let erop bij het dichtvouwen van het zakje, dat het naadje boven blijft. Zo rolt het zakje niet uit elkaar tijdens het spuiten. Teken met een viltstift hazen op een vel bakpapier. Draai het vel om. Knip een puntje van een paar millimeter aan de onderkant van het zakje. Spuit de haasjes op de achterkant van de tekening op het bakpapier in circa ¾ centimeter dikke lijnen en laat de chocolade stollen. Zet de hazen, elk met een eiermandje, tussen mooie grillige takken en wat gras als tafelmiddenstuk.

Recept uit het Buitenlevenblad Seasons