Ajax Kamer Inrichten Tips Ideeën Aanbiedingen Voorbeelden

Ajax Kamer Inrichten Tips Ideeën Aanbiedingen Voorbeelden. Veel kinderen zijn fan van Ajax. Op deze pagina vind je aanbiedingen, advies, inspiratie en tips van meubels, lampen, behang, gordijnen en woondecoratie waarmee je van de kinderkamer een echte Ajax kamer kan maken....

Waarmee kun je een echte Ajax kamer inrichten?

De basis voor de Ajax kamer is uiteraard het kleur gebruik. Rood en wit, eventueel gecombineerd met zwart en goud (kampioenssterren), moeten de dominante kleuren zijn van de echte Ajax kamer. Door dit te doen, ben je al flink op weg. Vergeet hierbij niet dat vooral een verticale, vrij brede streep, naar Ajax verwijst. Om het je gemakkelijk te maken, kun je ervoor kiezen om Ajax behang te kopen dat in een aantal variaties beschikbaar is. Combineer je dit met een Ajax dekbedovertrek en kussensloop, dan wordt al duidelijk dat je zoon of dochter een echte fan is van Ajax. Dit kun je dan weer combineren met meubels en woondecoraties.

Hoe maak je een subtiele Ajax kamer?

Als je het wat te veel vind de hele kamer rood-wit te maken en het door Ajax behang te laten overheersen, breng dan subtiele Ajax elementen in de kinderkamer. Een mooi ingelijst Ajax shirt dat aan de wand hangt, gecombineerd met een Ajax lamp en een enkele Ajax muursticker kan al veel doen!

Ajax Dekbedovertrek en Kussens

Ajax is een geliefd onderwerp voor menig dekbedovertrek met bijbehorende kussens of kussensloop. Hieronder kun je voorbeelden vinden die leuk zijn voor een mooie Ajax kamer.

Ajax Lampen en Woondecoratie

Als je een beetje goed zoekt, is het prima mogelijk om leuke Ajax lampen of Ajax woondecoratie te vinden. Onderstaand vind je een selectie van artikelen voor de Ajax kamer die de redactie heeft gemaakt...

Ajax Plafonière en Wandlamp

Gezien bij: Ajax Shop
Soort: Ajax plafonnière
Prijsklasse: € 20 - € 30

Lamp in de vorm van een halve bal met opdruk van het Ajax logo en de gouden kampioenssterren. Zowel aan de muur als aan het plafond te bevestigen.

Ajax Prullenbak

Gezien bij: Ajax Shop
Soort: Ajax Prullenbak South East District
Prijsklasse: € 10 - € 15

Deze echte Ajax prullenbak is ook leverbaar met een zwart vlak in plaats van het witte vlak op de afgebeelde prullenbak.

Ajax Deurmat

Gezien bij: Voetbalshop
oort: Ajax deurmat
Prijsklasse: € 12 - € 15

Je kunt nu alle bezoekers welkom heten in de Ajax kamer met een echte Ajax deurmat.

Bijpassende Informatie en Aanbiedingen