Bedden en Matrassen

Op een matras moet u heerlijk kunnen ontspannen en optimaal tot rust kunnen komen. Een kwalitatief hoogwaardig matras zorgt voor een goede nachtrust. Er bestaan enorm veel verschillende soorten matrassen. Voor iedereen is er een passend matras te vinden. Dit kan afhankelijk zijn van het lichaamsgewicht, lichamelijke klachten en persoonlijke voorkeuren. Zo zijn er latex matrassen, pocketveermatrassen, boxprings en nog veel meerÖ Op deze pagina vindt u een kleine selectie van de mogelijkheden. De aanbiedingen van de matrassen zijn in online webshops te kopen.

Pocketveringmatras Luxe Comfort

Prijs: Vanaf ca. Ä 160
Ligmaten: 70x200, 80x200, 90x200, 90x220, 140x200

Deze luxe pocketvering matras ventileert en reguleert heel goed de warmte en biedt optimale ondersteuning.

Traagschuimatras Optimaal Comfort

Prijs: Vanaf ca. Ä 300
Ligmaten: 70x200 80x200 90x200 140x200

Dit traagschuimmatres vormt zich naar uw lichaam en biedt daarome xtra goede ondersteuning voor mensen met gevoelige spieren en/of gewichten.

Alternatieven voor standaard matrassen

Matrassen zijn er in vele soorten en maten, waardoor het soms lastig is een keuze te maken. U kunt ook kiezen voor een totaaluitrusting van Auping of Tempur. Bent u op zoek naar een matras dat aan al uw persoonlijke eisen voldoet? Dan kunt u er voor kiezen om een matras op maat te laten maken. Ook hierover kunt u meer informatie vinden op Woonwebsite.nl.

SnelZoeker