DRU Gas Haarden en Kachels

Bent u op zoek naar een DRU haard of kachel? Dat kan. Met het ruime aanbod aan modellen kunt u altijd kiezen voor een droomhaard die bij uw interieur past. Wilt u een moderne, klassieke of juist een landelijke haard? Eentje op gas, hout of elektriciteit? De keuze is aan u. DRU staat voor sfeer, comfort en gemak. Op deze pagina vindt u een kleine selectie van de mogelijkheden.

Sfeerhaard DRU Centro 100

De Centro 100 is een modern en strak vormgegeven gashaard. Deze haard is voorzien van de unieke brandertechniek Eco Wave, waarmee u de keuze heeft uit 14 verschillende haardstanden.

  lees verder

Sfeerhaard DRU Circo

Deze gashaard van DRU heeft wel een heel uniek element, namelijk het gebogen glas. U kunt hierdoor vanaf meerdere kanten van het vuur genieten!

  Meer informatie en aanbieding

Sfeerhaard DRU Cosmo

Een echte sfeermaker in huis. Het gemak komt bij de haard extra tot zijn recht. Met één druk op de knop geniet u van een aangenaam haardvuur.

  lees verder

Sfeerhaard DRU Excellence

Uniek aan deze gashaard is de Dual Burner, waardoor u zelf de hoeveelheid warmte bepaald. De houtblokken zijn als een kampvuur geplaatst.

  lees verder

Sfeerhaard DRU Excellence XT

Bij deze sfeerhaard kunt u schakelen tussen 2 standen. Het vlammenspel blijft hetzelfde, maar u bepaalt zelf hoe warm het is!

  meer informatie en aanbieding »

Sfeerhaard DRU Lugo 70/2

Deze gashaard is de ideale haard voor in een hoek. De haard is leverbaar in een linker- en rechteruitvoering.

  meer informatie en aanbieding »

Sfeerhaard DRU Metro 100XTL

Sfeervolle haard met aan drie zijden glas, ook de warmteafgifte is hoog waardoor deze haard geschikt is voor ruimere woonkamers.

  lees verder

Sfeerhaard DRU Metro 130XT/3

Deze Metro is een doorkijkhaard die gebruikt kan worden als scheiding tussen twee woonruimtes. Deze haard heeft grote robuuste 'houtblokken' die niet van echt hout te onderscheiden zijn.

  lees verder

Sfeerhaard DRU Metro 130XTL

Deze tweezijdige gashaard is sfeervol, strak en milieuvriendelijk. De haard is voorzien van een afstandsbediening met elektronische ontsteking, thermostaat en klokfunctie.

  lees verder

Sfeerhaard DRU Milo

Ruimtelijkheid heeft een belangrijke rol gespeeld bij de ontwikkeling van de Milo gashaard. De leefruimte van consumenten beperkt zich niet enkel meer tot de zitkamer.

  lees verder

Sfeerhaard DRU Paco

Deze multifunctionele sfeerhaard op gas kan zowel in een hoek als tegen een vlakke wand worden geplaatst.

  lees verder