Kinderbed - Advies en Informatie

Op de vraag, 'wat is een kinderbed?' is geen eenduidig antwoord te geven. Er zijn heel wat verschillende soorten kinderbedden. Afhankelijk van de leeftijd van je kind, kies je het passende kinderbed. Om je een idee te geven wat er allemaal aan verschillende soorten kinderbedden te koop is, heeft de redactie een overzicht met informatie gemaakt. Van deze kinderbedden kun je aanbiedingen en voorbeelden vinden via onderstaande informatie blokken.

Ledikant en Wieg - Aanbiedingen en Voorbeelden

Voor de baby ga je natuurlijk op zoek naar een ledikant of wieg. Ook hierin is al een vrij grote variëteit aan mogelijkheden en stijlen te koop. Een selectie van voorbeelden en aanbiedingen van babybedjes vind je hieronder.

Peuter- en Kleuterbed - Aanbiedingen en Voorbeelden

Heeft je dochter of zoon de peuter of kleuterleeftijd bereikt, dan wordt het langzamerhand tijd voor een echt bed. Maar wel een bed dat je kind leuk vindt en, niet te vergeten, veilig is, zodat je geen zorgen hebt en zelf ook lekker kunt slapen. Hier onder vind je voorbeelden en aanbiedingen van bedden voor peuters en kleuters.

Sterren Bedbank

Gezien bij: Wild Kidzz
Type: Sterrenbedbank
Afmetingen bed: L179 x B85 x H124 / L238 x B105 x H124 cm
Matrasmaat: L150 x B70 / L200 x B90
Prijsklasse: € 250 - € 500

Deze sterrenbedbank is een mooi bed voor je kleuter. En als je kiest voor de grotere maat, kun je het bed zelfs tot en met de tienerleeftijd blijven gebruiken. Onder het bed bevinden zich handige opberglades.

Jongensbed - Aanbiedingen en Voorbeelden

Meidenbed - Aanbiedingen en Voorbeelden

Tienerbedden - Aanbiedingen en Voorbeelden

Een kind dat de tienerleeftijd heeft bereikt, beschikt over het algemeen over een eigen mening en smaak. En dit geldt uiteraard ook voor het bed waarin een tiener 'wenst' te slapen! Om je een beetje op weg te helpen wat er zoal mogelijk is als je een tienerbed gaat kopen, is er door de redactie al wat voorwerk gedaan.

Sterren Bedbank
Gerelateerde Informatie