Decoratie Kinderkamer

Een kinderkamer is niet compleet zonder leuke decoratie en accessoires. Wat dacht u van een bijzondere, grappige of vrolijke lamp? Of een vloerkleed waarmee uw kind meteen het alfabet leert?

Bent u op zoek naar stoere, mooie of bijzondere accessoires voor de finishing touch van de kinderkamer of speelkamer? Woonwebsite.nl helpt u graag bij het inrichten van de kinderkamer. Laat u inspireren door onderstaande aanbiedingen. Deze kinderaccessoires zijn online te koop.

Muurstickers voor de kinderkamer

Prijsklasse: Divers
Gezien bij: KidZstijl

Muurstickers zorgen ervoor dat een kinderkamer net wat vrolijker wordt en brengt sfeer in de kinderkamer. Kidzstijl heeft een groot assortiment: van voetbal-muurstickers, tot muurstickers met een bos- of prinsessen-thema.

  meer informatie en aanbieding

Poster ' A is van Appel'

Prijsklasse: Ä 1 - Ä 10
Gezien bij: KidZstijl

Leuk decoratiestuk voor in de kinderkamer. Ook goed te combineren met de andere posters van KidZstijl.

  meer informatie en aanbieding

Foto op hout

Prijsklasse: al vanaf Ä 14
Gezien bij: Photogifts

Wilt u eens wat anders dan een schilderij aan de muur? Kies dan voor een foto op hout. U kunt zelf een foto uitkiezen en deze laten printen op bijvoorbeeld berkenplex. Deze houtsoort heeft weinig noesten en nerven en is daarnaast voordelig.

  meer informatie en aanbieding

Kleurige kunstplant KalanchoŽ

Prijsklasse: vanaf Ä 10
Gezien bij: Maxifleur

Een kleurige plant zorgt direct voor levendigheid in een kinderkamer. Wilt u geen omkijken naar de plant - of leven zonder het gevaar dat de plant met aarde en al omver getrokken wordt? Kies dan voor een kleurige kunstplant. In diverse soorten leverbaar, zoals deze fleurige KalanchoŽ.

  meer informatie en aanbieding Ľ

Kinderlampen

Prijs: Divers
Gezien bij: Micro-Shops

Kinderlampen brengen sfeer en gezelligheid in iedere kinderkamer. Laat u verrassen door de leuke, speelse en kleurrijke lampen van Micro-Shops.

  meer informatie en aanbieding

Dekbedovertrek Astronaut

Prijsklasse: Ä 51 - Ä 75
Gezien bij: Linnenmode.nl

Een kinderkamer wordt pas echt een mooie kamer met een mooi dekbedovertrek. Dit is een dekbedovertrek met daarop een print van een echt astronautenplak van het Space Expo Museum. Het dekbedovertrekkenmerk SNURK heeft ook dekbedovertrekken van een brandweerman, flamencodanseres en een prinses.

  meer informatie en aanbieding

Meer decoratie

Er zijn tal van manieren om een kinderkamer of speelkamer sfeer te geven met leuke accessoires. Wat dacht u van muurstickers of een stoere zitzak? Ook hierover kunt u meer informatie vinden op Woonwebsite.nl.