Klamboe - Aanbiedingen en Voorbeelden

De klamboe is inmiddels vrij algemeen aanwezig in de Nederlandse slaapkamer. Als je een beetje goede klamboe hebt dan, is de kans groot dat je nachtrust minder verstoord wordt door muggen en andere insecten. Fijn is ook dat de klamboe in de loop van de tijd een decoratieve waarde heeft gekregen. Designers hebben ingezien dat een mooie klamboe sfeerverhogend werkt in de slaapkamer. Om je een idee te geven wat voor klamboes je kunt kopen, heeft de redactie een selectie gemaakt met aanbiedingen en voorbeelden.

Vierkante Hemelbed Klamboe

De vierkante klamboe, ook wel hemelbed klamboe genoemd, biedt veel ruimte omdat de klamboe recht naar beneden valt om het gehele bed. De klamboe wekt de suggestie van een hemelbed en biedt hierdoor een soort van tropische en romantische sfeer. Het nadeel van een vierkante klamboe is dat het ophangen ervan wel enig werk vergt.

Vrijstaande Klamboe - Aanbiedingen en Voorveelden

Een vrijstaande klamboe is een relatief recente ontwikkeling. Het belangrijkste kenmerk van een vrijstaande klamboe is dat deze een eigen frame of constructie heeft, die je in zijn geheel over het bed kunt plaatsen. Het grootste voordeel is dat je de klamboe niet hoeft op te hangen en je kunt een vrijstaande klamboe ook buiten gebruiken. Nadeel is dat een vrijstaande klamboe meer ruimte rond het bed vergt.

Dbug Klamboe

Gezien bij: Odeco
Merk: Dbug
Type: Vrijstaande klamboe
Afmetingen: Max. L220 x B220
Materiaal: Polyamide
Bijzonderheden: geschikt voor binnenshuis en in de tuin
Prijsklasse: € 75 - € 100

Baby Klamboe - Aanbiedingen en Voorbeelden

De baby klamboe is speciaal bedoeld om over het ledikant te kunnen hangen. Om je baby te kunnen vrijwaren van muggen, wespen en andere hinderlijke en gevaarlijke insecten, is de baby klamboe geen overbodige luxe. Een baby klamboe wordt ook vaak een babyhemeltje of een babysluier genoemd.

Baby Hemel My Sweet baby

Gezien bij: Klamboesluier
Merk: My Sweet Baby
Type: Baby Hemel
Afmetingen: H155 x Ø230 cm.
Materiaal: katoen
Prijsklasse: € 25 - € 50

Uit de romantische collectie van My Sweet Baby stamt dit baby hemeltje dat bestaat uit een klamboe, een stijlvolle gewatteerde strik en een deco hanger met hartjes. Ook leverbaar in de kleuren, groen, paars, roze en wit.

Meer Informatie