Kunstplanten en Kunstbomen

Wel eens nagedacht over kunstplanten? Kunstplanten kunnen in vrijwel iedere ruimte van het huis of uw kantoor geplaatst worden. Zo is er voor ieder wat wils en voor iedere woonstijl een geschikte kunstplant. Maar ook kunstbomen voor binnen en buiten (een speciaal soort kunstbomen) zijn verkrijgbaar.

Woonwebsite zette alle kunstplanten en -bomen op een rijtje. Zie hieronder het overzicht en laat u inspireren. Want kunstplanten zijn écht niet zo saai als u misschien denkt...

Kunstplanten

Kunstpalmen

Kunst hangplanten

Kunstbomen

Kunstbomen

Wilt u in uw interieur graag wat ‘groen’, maar heeft u zelf geen ‘groene vingers’? Kies dan voor kunstbomen. Hoewel veel mensen denken dat kunstbomen er nep en plastic-achtig uitzien, is dat niet zo. Veel bomensoorten zijn inmiddels zo goed nagemaakt dat ze niet van echt te onderscheiden zijn.

  lees verder »

Groene Kunstbomen

In de categorie Groene Kunstbomen vallen bomen vanaf 1 meter hoog en kent veel verschillende soorten. Om te beginnen de Bamboe. Deze Aziatische boomsoort kan van origine enorme hoogtes bereiken en dat is ook het geval in de kunstvariant. De zijden bladeren van de kunstbamboe wordt gemonteerd op echte Bamboe stokken dat de boom zijn kenmerkende uiterlijk geeft. Maar ook de olijfboom, Maple Leaf, laurier en tropische soorten (ananas, Yuca, etc.) vallen onder de 'groene kunstbomen'.

  bekijk de aanbiedingen

Bloeiende kunstbomen

Naast de groene kunstbomen zijn er tal van bomen met een kleurrijk bloemetje, om uw interieur nog meer sfeer te geven. Afhankelijk van de kleuren in uw interieur kunt u er een bloeiende kunstboom in bijpassende of juist contrasterende kleurstelling bij kiezen.

  bekijk de aanbiedingen

Kunstbomen voor buiten

Een aparte categorie in de wereld van de kunstbomen zijn de kunstbomen die u buiten kunt plaatsen. Niet elke kunstboom is namelijk geschikt om buiten geplaatst te worden. Sterker nog: de meeste kunstbomen houden het buiten niet vol. Kunstbomen voor buiten doen dat wel. Kunstbomen die wel tegen weersinvloeden kunnen zijn dan ook niet vervaardigd uit zijde maar uit een hoogwaardige kunststof.

  lees verder »

Nep Planten