Landelijk Wonen - Aanbiedingen Ideeën en Voorbeelden

Landelijk wonen, ook wel Country Bliss of Country Living genoemd, is een landelijke woontrend waarbij je volledig tot rust komt. Binnen deze woonstijl worden vooral eenvoudige en natuurlijke materialen gebruikt. Wit is de basis kleur die vooral gecombineerd wordt met pasteltinten. De gebruikte materialen binnen het landelijk wonen zijn vooral licht, gebleekt of gemaakt van doorleefd hout, wol, linnen, vlas, vilt of touw.

Ben je voor je woning op zoek naar inspirerende ideeën, tips en voorbeelden van landelijk wonen? De redactie heeft een selectie gemaakt van aanbiedingen van opvallende meubels, accessoires en artikelen voor de inrichting.

Landelijk Wonen - Bekende Merken

Gezien de toename van de populariteit van de woonstijl landelijk wonen zijn er in de afgelopen jaren heel wat woonmerken gekomen die zich hierop zijn gaan richten. Daarnaast is landelijk wonen ook doorgedrongen bij een groot aantal woonwinkels en kun je meubels, decoratie, lampen, woonaccessoires en tuinartikelen in de stijl landelijk wonen op veel plaatsen en in veel webshops kopen.

Rivièra Maison - Informatie en Winkels

Rivièra Maison is een woonmerk en keten van woonwinkels waar je heel veel landelijk wonen kunt vinden. Decoratie, meubels, woonaccessoires, tuinartikelen en niet te vergeten de bijzondere collectie kerstdecoratie in landelijke stijl is wat Rivièra Maison kenmerkt.

  lees verder

Landelijk Meubels - Voorbeelden en Aanbiedingen

Ook de meubels in de woonstijl landelijk wonen kenmerken zich door het gebruik van verweerde natuurlijke materialen in pasteltinten en de kleur wit. Veel van de meubels geven het gevoel dat ze al generaties meegaan. Dat kan natuurlijk het geval zijn. Maar vaak gaat het gewoon om nieuwe meubels. Onderstaand vind je een selectie van voorbeelden en aanbiedingen van landelijke meubels die je een idee geven van wat er zoal te koop is.

Landelijk Lampen - Voorbeelden en Aanbiedingen

Lampen kunnen een mooi accent geven in een kamer die is ingericht in de woonstijl landelijk wonen. Om je een idee te geven van wat er aan landelijke lampen en verlichting te koop is, vind je hieronder een aantal aanbiedingen en voorbeelden.

Landelijke Woonaccessoires - Ideeën en Voorbeelden

Woonaccessoires en decoratie maken het landelijke interieur compleet. Sterker nog, misschien kun je zelfs zeggen dat landelijk wonen bepaald wordt door de woonaccessoires en decoratie. Er is een zeer groot aantal aanbiedingen en voorbeelden te vinden die je in allerlei woonwinkels en uiteraard in veel webshops kunt kopen. Onderstaand een selectie van landelijke woonaccessoires en decoratie.

Landelijk Wonen - Ideeën Inspiratie en Tips

Wat kun je allemaal doen in de woonstijl landelijk wonen. Om je nog wat meer ideeën, inspiratie en tips te geven, vind je hieronder nog wat bijzondere toepassingen van landelijk wonen.

Landelijke Wijnkast van Rivièra Maison
Meer informatie