Nijntjekamer Aanbiedingen Ideeën en Tips

Nijntjekamer Aanbiedingen Ideeën en Tips. Hoe krijg je een mooie Nijntjekamer? Een van de meest populaire figuurtjes voor peuters en kleuters is nijntje. Het wereldberoemde konijntje is door de Nederlandse tekenaar Dick Bruna bedacht in de jaren vijftig van de vorige eeuw en heeft sindsdien de hele wereld veroverd. Onderstaand vind je een aantal aanbiedingen en inspirerende tips en ideeën om de kinderkamer om te toveren tot een echte Nijntje kamer. Er zijn Nijntje woonaccessoires opgenomen. Maar ook Nijntjemeubels en Nijntje muurstickers. Als er door de redactie andere leuke Nijntje attributen gevonden worden, dan worden die uiteraard ook opgenomen.

Nijntje Nachtlampje

- Merk: Bambolino Toys
- Model: Nijntje Nachtlampje
- Bijzonderheden: werkt op batterijen
- Prijs: € 10 - € 15

Kindjes die ’s nachts niet graag alleen zijn, krijgen nu gezelschap van Nijntje. Dit Nijntje nachtlampje in een lichtroze jurkje verspreidt een zacht licht in de kinderkamer...

  ...informatie en aanbieding >

Nijntje Wanddecoratie Wandsysteem

- Merk: IXXI
- Soort: Nijntje Wandsysteem Wanddecoratie
- Afmetingen: 25 kaarten van 20 x 20 cm.
- Prijs: € 75 - € 100

Maak je eigen Nijntje avontuur met het IXXI Nijntje wandsysteem! De wanddecoratie bestaat uit verschillende losse kaarten, zodat je de indeling zelf bepaalt en kunt veranderen. Een bijzonder vrolijk en kleurrijk ontwerp, leuk voor de kinderkamer! En de Nijntje wanddecoratie is op te hangen zonder spijkers.

  ...informatie en aanbieding >

Tandendoosje Nijntje

- Merk: Zilveratad
- Soort: Nijntje Tandendoosje
- Materiaal: verzilverd metaal
- Prijs: € 15 - € 20

Zilverstad tanden- of haarlokdoosje met het beroemde konijn Nijntje op de deksel. De binnenzijde is bekleed met blauw velours. Dit doosje is verzilverd en kan gegraveerd worden, dit maakt het een persoonlijk geschenk. Doordat het verzilverd en gelakt is, is poetsen overbodig en blijft het tandendoosje lang mooi...

  ...informatie en aanbieding >

Nijntje Stoel

- Merk: Nijntje Speelplezier
- Model: Nijntje Stoel, Kleuterfauteuil
- Bijzonderheden: afneembare en wasbare hoes
- Prijs: € 25 - € 50

De Nijntje kinderfauteuil is bedoeld voor peuters en kleuters. De hoes is afneembaar en kun je zelf wassen.

  ...meer informatie en bestellen >

Nijntje Lamp

- Merk: Mr. Maria
- Model: Nijntje Lamp
- Afmetingen: B25 x D25 x H50 cm.
- Materiaal: polyethyleen (kunststof)
- Lichtbron: LED met ingebouwde dimmer
- Prijs: € 125 - 5 150

De Mr Maria Nijntje Lamp is geweldige verlichting voor de kinderkamer. Deze toffe Nijntje lamp schijnt een prettig licht, dat dimbaar is en kinderen een veilig gevoel geeft. Een leuk vriendje, dat 's nachts over je dromen waakt. De Nijntje lamp is ook leverbaar in een grotere uitvoering van 80 cm. hoogte.

  ...informatie en aanbieding >

Nijntje Boekjes

Nijntje is wereldwijd een van de meest bekende en populaire figuren uit kinderboeken. De Nederlandse tekenaar Dick Bruna die op 16 februari 2017 overleed maakte tientallen Nijntje boekjes die allemaal de zelfde opbouw hadden. De boekjes zijn in meer dan honder landen uitgegeven.

  ...informatie en bestellen >

Meer kinderkamers

Naast de Nijntjekamer, zijn er diverse andere themakamers. Wat dacht je van een leuke dinokamer, een coole jungle kamer of een boskamer? Hierover kun meer informatie via onderstaande links.