Opslagruimte

Als uw huis te klein is, zijn er nog veel meer mogelijkheden om uw spullen kwijt te kunnen. Een opslagruimte is er in vele soorten en maten. Speciaal voor uw motor, wijn of meubels...

Woonwebsite geeft u meer informatie over de verschillende mogelijkheden om uw spullen op te slaan in een opslagruimte.

ALLSAFE Mini Opslag

Bij ALLSAFE hebben ze opslagruimte in vele maten. Ideaal voor het opslaan van (bedrijfs)goederen, archief, beursmateriaal of inboedel. Of het nu tijdelijk is of voor lang, of om veel of weinig spullen gaat, de mogelijkheden zijn eindeloos.

  Uitgebreide informatie »

Inboedelopslag

Bent u aan het verbouwen? Bij het opslaan van uw inboedel is het belangrijk om erop te letten dat alles in goede conditie blijft. Een droge, schone opbergplek is daarbij belangrijk. Laat uw spullen ophalen door een medewerker. Handig!

  Uitgebreide informatie »

Meubelopslag

Staat er een verbouwing of verhuizing in de planning? En wilt u uw meubels veilig opbergen? Dan is meubelopslag een goede oplossing. Opslagruimtes zijn er in vele soorten en afmetingen. Meubelopslag is er ook voor langere tijd.

  Uitgebreide informatie »

Opslagruimte

Bent u net terug van vakantie of bent u bijvoorbeeld een grote schoonmaak aan het houden? Dat betekent opruimen! Maar waar kunt u uw spulletjes veilig opbergen? Soms komt u daarvoor ruimte tekort in uw woning ...

  Uitgebreide informatie »

Tijdelijke Opslagruimte

Midden in een verhuizing is het altijd fijn om uw spullen tijdelijk kwijt te kunnen. Maar ook als er bijvoorbeeld een nieuwe vloer in uw woonkamer wordt gelegd. Ook dan kunt u uw spullen tijdelijk kwijt bij een tijdelijke opslag.

  Uitgebreide informatie »

Wijnopslag

Bent u een echte wijnliefhebber? Dan is het soms lastig om ruimte te vinden voor elke fles wijn. De unieke opslagruimten van ALLSAFE Mini Opslag kunt u uitstekend gebruiken voor wijnopslag.

  Uitgebreide informatie »

Motoropslag

City Box biedt uiteenlopende mogelijkheden om uw motor in de winter op te slaan. In 12 vestigingen hebben ze de afgelopen periode speciale motorstallingen geopend!

  Uitgebreide informatie »

Mini-opslag

Wilt u een aantal van uw spullen (tijdelijk) opslaan? Dat kan met behulp van mini opslag! Vrijwel alles kunt u opslaan in deze opslagruimtes. Of het nu gaat om veel of weinig spullen: de mogelijkheden zijn eindeloos ...

  Uitgebreide informatie »